V vrečki ni artiklov.
Komunikacija in retorika - veščine javnega nastopanja

Zvočna knjiga.

Kongresna dvorana. Množica. Nestrpnost. Otvoritveni govor. ""Gospe in gospodje, naš današnji govornik je …"" Naenkrat se zavem, da so najavili MENE! Čeprav presenečen, grem na oder samozavesten, miren in poln navdušenja, ker bom lahko del svoje vizije, ljubezni in moči delil z drugimi. 

Zadnja beseda mojega govora se ni slišala. Ovacije in aplavz so bili tako močni in iskreni, da so se daleč razlegali v noč ... Sanje? Ne, če bomo črpali iz dragocenih izkušenj mednarodno poznanega govornika in ""trenerja"" - Borisa Veneta!

Ne pozabimo - na začetku je bila - Beseda!...
6462 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielimport/8d96e5119ca9de9bdb094022544bc4cc.jpg
106.41 EUR 2021-05-11 Zaloga: Na zalogi

Komunikacija in retorika - veščine javnega nastopanja

Komunikacija in retorika - veščine javnega nastopanja

Kongresna dvorana. Množica. Nestrpnost. Otvoritveni govor. ""Gospe in gospodje, naš današnji govornik je …"" Naenkrat se zavem, da so najavili MENE! Čeprav presenečen, grem na oder samozavesten, miren in poln navdušenja, ker bom lahko del svoje vizije, ljubezni in moči delil z drugimi. Zadnja beseda mojega govora se ni slišala. Ovacije in aplavz so bili tako močni in iskreni, da so se daleč razlegali v noč ... Sanje? Ne, če bomo črpali iz dragocenih izkušenj mednarodno poznanega govornika in ""trenerja"" - Borisa Veneta! Ne pozabimo - na začetku je bila - Beseda!...
Cena: 106,41 €

Podrobnosti artikla Komunikacija in retorika - veščine javnega nastopanja

ISBN Ne
Leto izdaje Ne
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava CD plošča
Izdal INISA
Avtor Ne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Komunikacija in retorika - veščine javnega nastopanja

Oglejte si tudi