Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Komunikacija in retorika - veščine javnega nastopanja

Kongresna dvorana. Množica. Nestrpnost. Otvoritveni govor. ""Gospe in gospodje, naš današnji govornik je …"" Naenkrat se zavem, da so najavili MENE! Čeprav presenečen, grem na oder samozavesten, miren in poln navdušenja, ker bom lahko del svoje vizije, ljubezni in moči delil z drugimi. Zadnja beseda mojega govora se ni slišala. Ovacije in aplavz so bili tako močni in iskreni, da so se daleč razlegali v noč ... Sanje? Ne, če bomo črpali iz dragocenih izkušenj mednarodno poznanega govornika in ""trenerja"" - Borisa Veneta! Ne pozabimo - na začetku je bila - Beseda!...
Dodaj na seznam želja

Zvočna knjiga.

Kongresna dvorana. Množica. Nestrpnost. Otvoritveni govor. ""Gospe in gospodje, naš današnji govornik je …"" Naenkrat se zavem, da so najavili MENE! Čeprav presenečen, grem na oder samozavesten, miren in poln navdušenja, ker bom lahko del svoje vizije, ljubezni in moči delil z drugimi. 

Zadnja beseda mojega govora se ni slišala. Ovacije in aplavz so bili tako močni in iskreni, da so se daleč razlegali v noč ... Sanje? Ne, če bomo črpali iz dragocenih izkušenj mednarodno poznanega govornika in ""trenerja"" - Borisa Veneta!

Ne pozabimo - na začetku je bila - Beseda!...
Več informacij
Is Featured Ne
Vezava CD plošča
Izdal INISA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Komunikacija in retorika - veščine javnega nastopanja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Komunikacija in retorika - veščine javnega nastopanja

Cena 106,41 €