Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Komunikacijska blaginja

Na zalogi
SKU
978-961-94400-6-3
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

"To je izjemna knjiga, polna praktičnih napotkov in strategij za zmanjševanje konfliktov ter izboljšanje komunikacije na vseh področjih poslovnega življenja." - Brian Tracy

Dodaj na seznam želja

Komunikacija

Splošno znano je, da imajo konflikti škodljive posledice na odnose, psihofizično zdravje, kakovost delovanja, motivacijo in učinkovitost ter dobro počutje na splošno. Konflikti na delovnem mestu imajo tako lahko uničujoče posledice tako za zaposlene kot za podjetje. Kljub temu obstaja mnogo navdihujočih zgodb o uspešnih medosebnih odnosih v podjetjih, ki ohranjajo visoko kakovost komunikacije - in tu ne gre zgolj za naključje ali srečo, temveč za to, da se nekaterih stvari lotevajo drugače. Kako, boste odkrili v knjigi Komunikacijska blaginja!

Knjiga nam predstavi način za razumevanje, preverjanje, obvladovanje in popravljanje produktivne ter konstruktivne komunikacije. Ta knjiga je izjemna, saj opazuje konflikt in komunikacijo skozi transformativni okvir. Tako delodajalci kot zaposleni bodo lahko veliko pridobili z branjem te knjige.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-94400-6-3
Leto izdaje 2019
Število strani 154
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Zavod RAKMO
Avtor Marko Iršič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Komunikacijska blaginja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Komunikacijska blaginja

Cena 24,90 €