Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Komunizem

Na zalogi
SKU
978-961-93271-0-4
Dodaj v primerjavo
Cena 16,66 €

Komunizem je kompleksna ideja, s pomočjo katere ljudje lahko spoznajo resnično jedro kapitalističnega življenja in družbenih odnosov, ki jih sicer nujno živijo vsak dan. Spoznanje je pomembno, kajti medtem ko mogotci rešujejo banke na naš račun, rešujejo pa jih zato, da bi kapitalizem preživel, se moramo na novo učiti preživeti.

Dodaj na seznam želja

Komunizem je kompleksna ideja, s pomočjo katere ljudje lahko spoznajo resnično jedro kapitalističnega življenja in družbenih odnosov, ki jih sicer nujno živijo vsak dan. Spoznanje je pomembno, kajti medtem ko mogotci rešujejo banke na naš račun, rešujejo pa jih zato, da bi kapitalizem preživel, se moramo na novo učiti preživeti. Komunizem je zato tudi praksa tistih, ki imajo jajca, da preizkušajo nemogoče.
Kaj danes pomeni nemogoče? Pomeni zmožnost ljudi, da v ključenm trenutku preprosto nehajo  reševati korporacije in ne naredijo ničesar.
Kmalu bo zato napočil čas, ko se ljudje, ki jih je danes zgolj strah, ne bodo  mogli pretvarjati, da ne vedo, kaj se s kapitalizmom dogaja v resnici, kar bo pomenilo, da bodo končno vzeli moč v svoje roke. Danes je še nekaj ljudi, ki verjamejo ekonomistom, čaš da vedo, kako deluje kapitalistično gospodarstvo in da ga bodo popravili na njihov račun, toda že jutri bo povsem drugače.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-93271-0-4
Leto izdaje 2012
Število strani 133
Dimenzije 21x13,5
Vezava Mehka
Izdal Za-misli
Avtor Dušan Rutar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Komunizem
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Komunizem

Cena 16,66 €