V vrečki ni artiklov.
Konec zgage in ostalih želodčnih težav - Preverjene naravne rešitve

Priznavamo, da smo tudi sami osupli nad napakami, ki jih počnemo, ker ne razumemo delovanja želodca.

Ena najbolj pogostih napak je ta, da zgago, spahovanje, razjede in okužbe s Helicobacter pylori pripisujemo presežku kisline. V resnici pa so te težave v 90% primerov posledica pomanjkanja želodčne kisline. S tem, da začnemo kislino gasiti s sodo bikarbono, farmacevtskimi antacidi ali z zaviralci protonske črpalke, le prikličemo dodatne težave.

Že upočasnjeno prebavo s tem dodatno ustavimo, patogeni organizmi ostajajo neprebavljeni, slabo obdelana beljakovinska hrana pa postane le "njihova topla malica", na kateri se lahko pospešeno razmnožujejo.

Za zaviralce protonske črpalke je znano, da ob tem, da zavrejo kislino, zavrejo tudi delovanje različnih imunskih celic, zato bomo postali še bolj dovzetni za okužbe z bakterijami, kot so SalmonellaListeria monocytogenes in Clastridium difficile. Od tam pa do težkih razjed in tudi raka ni daleč.

Preprečite takšne scenarije in pravočasno prisluhnite svojemu želodcu. Verjeli ali ne, težave z zgago, s tiščanjem in z razdraženimi sluznicami lahko obvladamo v zelo kratkem času. Če se tega pravilno lotimo, seveda.

Zbirka priročnikov Preverjene naravne rešitve nastaja na osnovi informacij, znanj in izkušenj avtorjev, organizacij in strokovnjakov, ki sodelujejo v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave.
9772335372422 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/n/pnr_zelodec_3d_447x600px.png 9772335372422
12 EUR 2021-10-03 Zaloga: Na zalogi

Konec zgage in ostalih želodčnih težav - Preverjene naravne rešitve

Konec zgage in ostalih želodčnih težav - Preverjene naravne rešitve Adriana Dolinar Sanja Lončar

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 60 zlatnikov = 0,60 €.
Priznavamo, da smo tudi sami osupli nad napakami, ki jih počnemo, ker ne razumemo delovanja želodca. Ena najbolj pogostih napak je ta, da zgago, spahovanje, razjede in okužbe s Helicobacter pylori pripisujemo presežku kisline. V resnici pa so te težave v 90% primerov posledica pomanjkanja želodčne kisline.
Cena: 12,00 €

Podrobnosti artikla Konec zgage in ostalih želodčnih težav - Preverjene naravne rešitve

ISBN 9772335372422
Leto izdaje 2014
Število strani 137
Dimenzije 13,0 x 19,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Jasno in glasno
Avtor Adriana Dolinar
Sanja Lončar

O avtorju Konec zgage in ostalih želodčnih težav - Preverjene naravne rešitve

Sanja Lončar

Sanja Lončar

Sanja Lončar že več kot 20 let živi v Sloveniji. Živi v sozvočju z naravo in vodi projekt Skupaj za zdravje človeka in narave. Poleg tega Sanja Lončar piše samostojne knjige in prireja predavanja o zdravem načinu življenja in o zdravi prehrani. 

Več o Sanja Lončar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).