Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Konec zgage in ostalih želodčnih težav - Preverjene naravne rešitve

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9772335372422
Dodaj v primerjavo
Cena 12,00 €
Priznavamo, da smo tudi sami osupli nad napakami, ki jih počnemo, ker ne razumemo delovanja želodca. Ena najbolj pogostih napak je ta, da zgago, spahovanje, razjede in okužbe s Helicobacter pylori pripisujemo presežku kisline. V resnici pa so te težave v 90% primerov posledica pomanjkanja želodčne kisline.
Dodaj na seznam želja

Priznavamo, da smo tudi sami osupli nad napakami, ki jih počnemo, ker ne razumemo delovanja želodca.

Ena najbolj pogostih napak je ta, da zgago, spahovanje, razjede in okužbe s Helicobacter pylori pripisujemo presežku kisline. V resnici pa so te težave v 90% primerov posledica pomanjkanja želodčne kisline. S tem, da začnemo kislino gasiti s sodo bikarbono, farmacevtskimi antacidi ali z zaviralci protonske črpalke, le prikličemo dodatne težave.

Že upočasnjeno prebavo s tem dodatno ustavimo, patogeni organizmi ostajajo neprebavljeni, slabo obdelana beljakovinska hrana pa postane le "njihova topla malica", na kateri se lahko pospešeno razmnožujejo.

Za zaviralce protonske črpalke je znano, da ob tem, da zavrejo kislino, zavrejo tudi delovanje različnih imunskih celic, zato bomo postali še bolj dovzetni za okužbe z bakterijami, kot so SalmonellaListeria monocytogenes in Clastridium difficile. Od tam pa do težkih razjed in tudi raka ni daleč.

Preprečite takšne scenarije in pravočasno prisluhnite svojemu želodcu. Verjeli ali ne, težave z zgago, s tiščanjem in z razdraženimi sluznicami lahko obvladamo v zelo kratkem času. Če se tega pravilno lotimo, seveda.

Zbirka priročnikov Preverjene naravne rešitve nastaja na osnovi informacij, znanj in izkušenj avtorjev, organizacij in strokovnjakov, ki sodelujejo v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9772335372422
Leto izdaje 2014
Število strani 137
Dimenzije 13,0 x 19,0
Vezava Mehka
Izdal Jasno in glasno
Avtor Adriana Dolinar, Sanja Lončar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Konec zgage in ostalih želodčnih težav - Preverjene naravne rešitve
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Konec zgage in ostalih želodčnih težav - Preverjene naravne rešitve

Cena 12,00 €