Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Korak za korakom

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789619451168
Dodaj v primerjavo
Cena 26,90 €

TV-pustolovec Simon Reeve je potoval po epskih pokrajinah, se izmikal kroglam na frontni črti, hodil po minskih poljih in ga je zaradi vohunjenja pridržala KGB. Njegova potovanja so ga popeljala čez pragozdove, puščave, gorovja in oceane ter v nekatere najlepše, najnevarnejše in najodročnejše svetovne regije.

Dodaj na seznam želja

Potovanja

V tej zgovorni pripovedi o svojem življenju Simon razkriva celotna ozadja svojih najljubših odprav in sledi svojemu lastnemu, navdihujoče osebnemu potovanju vse od trenutka, ko je pustil šolo brez spričevala, omahoval na mostu in potem premagal svoje izzive z vzponom na Izgubljeno dolino ter spreminjal svoje življenje ... korak za korakom.

Simon Reeve je prepotoval več kot 120 držav, naredil več nagrajenih TV-serij za BBC, kot so: Sredozemlje, Karibi, Indijski ocean, Rakov povratnik, Svete reke, Grčija, Kozorogov povratnik. Simon je prejel nagrado One World Broadcasting Trust za »izjemen prispevek k boljšemu razumevanju sveta«, nagrado za poseben prispevek v okviru nagrad Travel Media ter prestižno nagrado Ness Royal Geographical Society. Je tudi najbolj prodajani avtor New York Timesa za več knjig.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619451168
Leto izdaje 2019
Število strani 378
Dimenzije 15,0 x 25,0
Vezava Mehka
Izdal Aktivni mediji
Avtor Simon Reeve
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Korak za korakom
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Korak za korakom

Cena 26,90 €