Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kostanjev vojak - 3.del trilogije Snežni pajek

Snežni pajek je naslov trilogije (in prve knjige v nizu), ki je zelo navdušila mlade angleško govoreče bralce v 80. letih minulega stoletja. Leto dni po izidu prvega dela je avtorica dobila nagrado Tir na n-Og, ki jo podeljuje Valižanski odbor za književnost za najboljšo mladinsko knjigo v valižanščini ali o življenju v Walesu. Zgodba o dečku Gwynu, ki odkrije, da je potomec starodavnih keltskih čarovnikov in da ima tudi sam nekaj njihove moči, je nekaj posebnega, ker je avtorica navdih zanjo našla na valižanskem podeželju in v keltski mitologiji. Iolu je telefonska slušalka zdrsnila iz rok in zanihala na črnem kablu: "Kdo je tam?" se je zaslišal globok močan moški glas. Gwyn je pomislil na črno kačo, po videzu nič posebnega, a z dovolj strupa v sebi, da pobije celo vojsko. Tistega dne je zares nekaj vdrlo v dom Lloydovih. Prihaja končni spopad z bojevitim princem, ki že dva tisoč let hlepi po maščevanju. Mu bosta Gwyn in Nia kos?
Dodaj na seznam želja

Snežni pajek je naslov trilogije (in prve knjige v nizu), ki je zelo navdušila mlade angleško govoreče bralce v 80. letih minulega stoletja. Leto dni po izidu prvega dela je avtorica dobila nagrado Tir na n-Og, ki jo podeljuje Valižanski odbor za književnost za najboljšo mladinsko knjigo v valižanščini ali o življenju v Walesu. Zgodba o dečku Gwynu, ki odkrije, da je potomec starodavnih keltskih čarovnikov in da ima tudi sam nekaj njihove moči, je nekaj posebnega, ker je avtorica navdih zanjo našla na valižanskem podeželju in v keltski mitologiji. 

Iolu je telefonska slušalka zdrsnila iz rok in zanihala na črnem kablu: "Kdo je tam?" se je zaslišal globok močan moški glas. Gwyn je pomislil na črno kačo, po videzu nič posebnega, a z dovolj strupa v sebi, da pobije celo vojsko. Tistega dne je zares nekaj vdrlo v dom Lloydovih.

Prihaja končni spopad z bojevitim princem, ki že dva tisoč let hlepi po maščevanju. Mu bosta Gwyn in Nia kos?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6788-70-0
Leto izdaje 2011
Število strani 252
Dimenzije 20,0 x 13,5
Vezava Mehka
Izdal Avrora as
Avtor Jenny Nimmo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kostanjev vojak - 3.del trilogije Snežni pajek
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kostanjev vojak - 3.del trilogije Snežni pajek

Cena 18,90 €