Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kozmična kača: DNK in izvor znanja

Resnična zgodba, ki vodi bralca skozi neraziskane deževne pragozdove, med tamkajšnje staroselce in šamane ter v neraziskane vidike uma v srce védenja. Kozmična kača je pripoved o osebni pustolovščini, fascinantna antropološka in etnofarmakološka študija, obenem pa tudi revolucionaren pogled na možen nastanek inteligence in zavesti. Jeremy Narby razkriva, kako zelo drugačen je svet okrog nas, ko ga pogledamo z odprtim umom, in pripoveduje o znanstvenem odkrivanju, ki odpira nove poglede na biologijo, antropologijo in omejitve racionalizma.
Dodaj na seznam želja

Resnična zgodba, ki vodi bralca skozi neraziskane deževne pragozdove, med tamkajšnje staroselce in šamane ter v neraziskane vidike uma v srce védenja.

Kozmična kača je pripoved o osebni pustolovščini, fascinantna antropološka in etnofarmakološka študija, obenem pa tudi revolucionaren pogled na možen nastanek inteligence in zavesti. Jeremy Narby razkriva, kako zelo drugačen je svet okrog nas, ko ga pogledamo z odprtim umom, in pripoveduje o znanstvenem odkrivanju, ki odpira nove poglede na biologijo, antropologijo in omejitve racionalizma.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6359-76-4
Leto izdaje 2012
Število strani 275
Dimenzije 18,0 x 14,5
Izdal Eno
Avtor Mateja Ravnik
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kozmična kača: DNK in izvor znanja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kozmična kača: DNK in izvor znanja

Cena 23,00 €