V vrečki ni artiklov.

Kozmično razstrupljanje: Taoistični pristop k notranjemu čiščenju

Kozmično razstrupljanje: Taoistični pristop k notranjemu čiščenju Mantak Chia, William U. Wei

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 167 zlatnikov = 1,67 €.
Morda se večina ljudi ne zaveda, a vsi imamo vrojeno sposobnost, da pozdravimo vse svoje bolezni in tegobe. To dejstvo in načelo že od nekdaj poznajo taoistični mojstri in po njem tudi živijo. Sodoben način življenja je morda res prinesel tehnološki napredek in več ugodja, vendar pa vse to ne koristi kaj prida, saj je marsikatera sodobna sprememba negativna: uživamo prehrano, ki ni primerna za naš organizem, smo pod nenehnim stresom in na vsakem koraku nas preganja naglica. Vse to onemogoča naši prirojeni zmožnosti, da bi poskrbela za naše zdravje.
 
Cena: 23,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-31-0
Leto izdaje 2012
Število strani 187
Dimenzije 13,5 x 21,3
Avtor Mantak Chia, William U. Wei
Vezava Ne
Izdal Cangura
Kategorija Naravno zdravljenje

O avtorju

 

Že od malih nog se je Mantak Chia učil pri številnih taoističnih mojstrih, leta 1979 pa je ustanovil sistem univerzalnega zdravilnega taa. Sam je učil in kvalificiral več deset tisoč učencev in učiteljev po vsem svetu ter je obenem direktor zdravilišča, toplic in učnega središča Tao Garden na severu Tajske.

Do svojega 57 leta je moral nositi očala, saj je imel prirojeno napako oči. Medtem ko se je »staral«, je napako odpravil in mu očal sedaj ni treba več nositi. Skozi redno vadbo in delo na sebi je razvil tudi sposobnost, da ga iz mesta ne more premakniti niti 10 ljudi. 

Napisal je šestindvajset knjig, med drugim tudi The Multiorgasmic Man (Večkratni moški orgazem), Sexual Reflexology (Spolna refleksologija), Fuzija petih elementovKozmično razstrupljanje in Chi nei tsang: Či masaža vitalnih organov, Či samomasaža

Osebna stran Mantaka Chie: www.universal-tao.com

Video galerija Mantaka Chie na Youtube >>

 

William U. Wei je višji učitelj univerzalnega zdravilnega taa, ki se je začel uriti z mojstrom Chio v zgodnjih osemdesetih letih, skupaj z njim pa je učil v več kot tridesetih državah.

Soavtor del Living in the Tao (Živeti v tau) in Sexual Reflexology (Spolna refleksologija) živi v Milwaukieju v zvezni državi Oregon.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Anonimno

Objavljeno 25.08.2017

Zelo uporabna knjiga, za vse, ki imate težave z

Zelo uporabna knjiga, za vse, ki imate težave z zdravjem ali pa preprosto niste zadovoljni s svojo samopodbo

VANDA

Objavljeno 12.09.2014

Všeč so mi "diete" za razstrupljanje. Moram kakšno

Všeč so mi "diete" za razstrupljanje. Moram kakšno provat, upam, da bo uspešna.Je pa veliko uporabnega, čeprav je nekaj o tem že bilo napisano v drugih knjigah. Samo težko se je tega držat v današnjem svetu obilja.

SIMONA

Objavljeno 12.09.2014

"Življenjski nasveti za ohranjanje in

"Življenjski nasveti za ohranjanje in preprečevanje" - zadovoljna sem s seboj, ker sem se še pred pred srečanjem s knjigo določenih načel že držala. Vendar nisem vztrajna... držati se vseh naštetih načel je res težavno.

JOC

Objavljeno 12.09.2014

Mantak Chia je enkraten mojster, kar se izraža v

Mantak Chia je enkraten mojster, kar se izraža v njegovih delih.

Oglejte si tudi