Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kviz - Človeško telo

Na zalogi
SKU
9789610155485
Dodaj v primerjavo
Cena 17,99 €

Kviz Človeško telo vsebuje 100 kartic z vprašanji in knjižico s pravilnimi odgovori in pojasnili, vse skupaj pa je shranjeno v škatli, ki je praktična tudi za na pot.

Dodaj na seznam želja

Človeško telo

Zunanji vidni del človeškega telesa sestavljajo glavavrattrup, dve roki, dve nogi in spolovila v dimljah, ki se pri moških in ženskah razlikujejo. V notranjosti telesa pa se nahajajo notranji organi, kosti, žile in živci. 

Kako dolgo je tanko črevo? Kaj je kromosom? Koliko gramov tehtajo možgani? Zakaj dobimo vročino? … Znate odgovoriti na ta in podobna vprašanja svojih najmlajših? Vas celo spravljajo v zadrego? Preizkusite svoje znanje s kvizom, ki zastavlja večna vprašanja o človeškem telesu. Kviz obravnava sedem tematskih sklopov, to so organi, čutila, obramba telesa, kosti in mišice, možgani in živčni sistem, skrb za telo.

Kviz Človeško telo vsebuje 100 kartic z vprašanji in knjižico s pravilnimi odgovori in pojasnili, vse skupaj pa je shranjeno v škatli, ki je praktična tudi za na pot. Vprašanja so poučna in pripravljena tako, da bodo tudi odrasle kdaj rešile iz zagate. 


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610155485
Leto izdaje 2020
Dimenzije 14,0 x 8,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Véronique Calle
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kviz - Človeško telo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kviz - Človeško telo

Cena 17,99 €