V vrečki ni artiklov.
DARILNA KNJIGA: Lahko nekaj vprašam?

Vas zanima, kako prejeti brezplačno knjigo / brezplačne knjige?

Do brezplačne knjige so upravičeni vsi kupci, ki bodo naročili knjige v vrednosti nad € XX,00 od ene izmed založb, ki podarja brezplačno knjigo.
Znesek nakupa za pridobitev brezplačne knjige je napisan pri posamezni knjigi BREZPLAČNA KNJIGA.

Pogoji, ki jih je treba izpolniti za pridobitev ene izmed spodaj naštetih brezplačnih knjig, so navedeni v opisu posamezne brezplačne knjige.

PRIMER za pridobitev brezplačne knjige:

Če naročite na primer knjige založbe Ara v vrednosti nad 20,00 €, se vam bo v nakupovalni vrečki avtomatsko prikazala še darilna brezplačna knjiga: DARILNA BREZPLAČNA KNJIGA:Lahko nekaj vprašam? (z vrednostjo 0,00€). Tako se bo brezplačna knjiga avtomatično tudi priložila k vašemu naročilu.

Povezava do dotične založbe, ki podarja brezplačno knjigo se nahaja na vrhu opisa posamezne brezplačne knjige.


P.S. Akcija brezplačne knjiga / brezplačne knjige velja do preklica.
 


Zdravnik

Britanski zdravnik dr. Christian Jessen je zbral vprašanja, ki mu jih kot zdravniku in voditelju televizijske oddaje leta in leta postavljajo bolniki, gledalci, pa tudi prijatelji. Zbral je najpogostejša, pa tudi najbolj nenavadna vprašanja. Pogovoril se je s kolegi in zapisal mnogo stvari, o katerih ljudje sprašujejo zdravnike tako v ordinaciji kot zunaj nje. Pregledal je stara pisma in elektronska sporočila ter se spomnil vprašanj, ki so ga doletela tudi na cesti ali na zabavi. Spomnil se je tudi vprašanj na raznih zabavah in pijančevanjih.

In tako je nastala knjiga Lahko nekaj vprašam?, ki jo držite v rokah. Na trenutke je šaljiva. A vselej poučna. Njena vsebina vas utegne občasno tudi presenetiti. Ponuja odgovore na vsa naša vprašanja, ne glede na to, ali smo zaskrbljeni zaradi kake zdravstvene težave ali pa smo zgolj radovedni. Denimo – Zakaj seč tako smrdi, kadar jemo beluše? Kakšna je normalna velikost penisa? Ali pokanje členkov povzroča artritis? Zakaj sebe ne moremo požgečkati?

Avtor kot zdravnik odgovarja tudi na vprašanja, ki jih ne moremo kar tako postaviti zdravniku, denimo Kakšna je vloga slepiča?. Morda imamo vprašanje, ki se nam zdi preveč trapasto, da bi želeli tratiti čas kogar koli (Ali žvečilni gumi res ostane v prebavilih sedem let, če ga pogoltnem?). Morda je naše vprašanje malce morbidno in bi se ob njem utegnil kdo namrščiti (Se ob smrti podelamo?) ali pa nam je preprosto preveč nerodno, da bi ga komur koli zastavili (Zakaj moji vaginalni izločki tako smrdijo?).

In zato je tu knjiga, ki vas bo nasmejala in poučila.

978-961-6861-05-2-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/l/a/lahko-nekaj-vprasam_1.jpg 978-961-6861-05-2-1
0 EUR 2020-10-06 Zaloga: Na zalogi
-100%

DARILNA KNJIGA: Lahko nekaj vprašam?

DARILNA KNJIGA: Lahko nekaj vprašam? Dr. Christian Jessen

Več kot 250 vprašanj, ki jih najpogosteje zastavljamo zdravnikom, ko niso v službi

Pri nakupu knjig založbe Ara v vrednosti nad 20,00 €, vam pripada tudi darilna knjiga Lahko nekaj vprašam? v vrednosti 24,90 €.

Vroča cena: 0,00 €

Prihranek: 24,90 € (100%)

Redna cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla DARILNA KNJIGA: Lahko nekaj vprašam?

ISBN 978-961-6861-05-2-1
Leto izdaje 2011
Število strani 304
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Ara
Avtor Dr. Christian Jessen

O avtorju DARILNA KNJIGA: Lahko nekaj vprašam?

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).