Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Lahko nekaj vprašam? - Ve

Britanski zdravnik je zbral najbolj pogosta in nenavadna vprašanja, ki mu jih kot zdravniku postavljajo bolniki, pa tudi znanci zunaj ordinacije, ko si upajo postaviti tudi radovedna in nerodna vprašanja. Tako je nastala knjiga, ki vas bo poučila in nasmejala.
Dodaj na seznam želja

Britanski zdravnik dr. Christian Jessen je zbral vprašanja, ki mu jih kot zdravniku in voditelju televizijske oddaje leta in leta postavljajo bolniki, gledalci, pa tudi prijatelji. Zbral je najpogostejša, pa tudi najbolj nenavadna vprašanja. Pogovoril se je s kolegi in zapisal mnogo stvari, o katerih ljudje sprašujejo zdravnike tako v ordinaciji kot zunaj nje. Pregledal je stara pisma in elektronska sporočila ter se spomnil vprašanj, ki so ga doletela tudi na cesti ali na zabavi. Spomnil se je tudi vprašanj na raznih zabavah in pijančevanjih.

In tako je nastala knjiga Lahko nekaj vprašam?, ki jo držite v rokah. Na trenutke je šaljiva. A vselej poučna. Njena vsebina vas utegne občasno tudi presenetiti. Ponuja odgovore na vsa naša vprašanja, ne glede na to, ali smo zaskrbljeni zaradi kake zdravstvene težave ali pa smo zgolj radovedni. Denimo – Zakaj seč tako smrdi, kadar jemo beluše? Kakšna je normalna velikost penisa? Ali pokanje členkov povzroča artritis? Zakaj sebe ne moremo požgečkati?

Avtor kot zdravnik odgovarja tudi na vprašanja, ki jih ne moremo kar tako postaviti zdravniku, denimo Kakšna je vloga slepiča?. Morda imamo vprašanje, ki se nam zdi preveč trapasto, da bi želeli tratiti čas kogar koli (Ali žvečilni gumi res ostane v prebavilih sedem let, če ga pogoltnem?). Morda je naše vprašanje malce morbidno in bi se ob njem utegnil kdo namrščiti (Se ob smrti podelamo?) ali pa nam je preprosto preveč nerodno, da bi ga komur koli zastavili (Zakaj moji vaginalni izločki tako smrdijo?).

In zato je tu knjiga, ki vas bo nasmejala in poučila.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-05-2
Leto izdaje 2011
Število strani 304
Dimenzije 12,5 × 19,5
Izdal Ara
Avtor Dr. Christian Jessen
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Lahko nekaj vprašam? - Več kot 250 vprašanj, ki jih najpogosteje zastavljamo zdravnikom, ko niso v službi
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Lahko nekaj vprašam? - Ve

Cena 24,90 €