Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Let mrtve ptice

Na zalogi
SKU
9789617129373
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €

Let mrtve ptice je kot iskreno pismo prijatelja, ki se vam odpre. V tej knjigi avtorica odstira jasnost v največji dilemi tega časa o tem, kako odkrito in pristno ljubiti, kako se odpreti ljubezni, zaupati, deliti, biti skrben in ljubeč.

Dodaj na seznam želja

Avtorica pravi, da je to njena najiskrenejša knjiga do zdaj. Dolgo je bila aktivna v poslovnem svetu duhovnosti, kjer je videla, kako so včasih njihove objave zavajale. Ker je menila, da je to politika in ne duhovnost, jo je to tako jezilo, da se je odločila, da se bo razgalila in odkrito pokazala, kdo je v vsakem trenutku. Zato v knjigi najdete sočen jezik in marsikatero njeno frustracijo, o kateri odprto govori. Ni se hotela pokazati popolna, ampak takšna, kot v resnici je.  


Let mrtve ptice je kot iskreno pismo prijatelja, ki se vam odpre. Zdi se, kot da z vami razvije neke vrste dialog, v katerem obravnavata tegobe s področja ljubezni v vseh njenih oblikah. Sprehaja se med partnerstvom, med ljubeznijo do sebe, do drugih, narave, prijateljstva, do življenja na splošno.


V tej knjigi avtorica odstira jasnost v največji dilemi tega časa o tem, kako odkrito in pristno ljubiti, kako se odpreti ljubezni, zaupati, deliti, biti skrben in ljubeč. Zasnovala jo je z zgodbami svojega in tujega življenja. Kako najdemo pravo vrsto ljubezni zase, da bi zacveteli? Kako ponovno zaupati po tem, ko nam je nekdo strl srce? Kako se bolje sprejeti, razviti čisto ljubezen do sebe in ne egoizma? Kako ljubezen deliti, da bi se razrasla iz našega srca?


Mnogi Varjo Prinčič poznajo še, ko se je pisala Kališnik. Je avtorica treh izjemno branih duhovnih priročnikov: Svetlo modra, Škrlat in Bela v ljubezni ter štirih knjig za otroke. Osem let je za Delovo prilogo Polet pisala odmevne kolumne s področja duhovnosti. Dvajset let je vodila delavnice o osebnostni rasti, delala je z več tisoč ljudmi.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617129373
Leto izdaje 2021
Število strani 182
Dimenzije 140x220x15
Vezava Mehka
Izdal Primus - Okaši
Avtor Varja Kališnik
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Let mrtve ptice
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Let mrtve ptice

Cena 24,00 €