V vrečki ni artiklov.
Letna naročnina na revijo Karma+

Se bomo znali tudi duhovno prebuditi?

Smo pripravljeni začutiti povezavo, ki nam jo naš planet nudi, in v skladu s tem tudi ravnati? Na pomen te povezanosti z naravo in njeno energijo so nas opozarjala že stara ljudstva in tokrat smo za vas pripravili čudovit članek, ki vas bo spomnil na naše bistvo. Želim si, da vsi bralci tokratne številke zares začutite to globoko resnico našega obstoja, ki pravi, da duhovnost ni cilj, ampak pot in način življenja. Dejstvo je, da smo vsi eno, pa če se s tem strinjamo ali ne.

Multitasking je še pred nekaj leti veljal za superiorno sposobnost, a danes to zagotovo ne drži več. Spremembe so zašle tudi na to področje, zato ne prezrite zelo koristnega zapisa o tem, kako večopravilnost negativno vpliva na naš fokus. Verjemite, da podana priporočila odpirajo tudi najbolj zaprte oči.

Pravijo, da je rak bolezen duše, in če se zamislimo nad velikim številom obolelih v zadnjem času, to zagotovo drži. Izkušnja s težko boleznijo človeka preobrazi, še toliko bolj pa, ko se to zgodi v cvetu mladosti. Pogovarjali smo se z Ano Sajovic, ki je zbolela za to zahrbtno boleznijo in naredila vse, da si je zdravje povrnila. Ravno to pa svetu in tudi vam, dragi bralci, ki se morda soočate s podobno preizkušnjo, kaže upanje, da tudi tako težki trenutki lahko postanejo točka navdiha za nova ustvarjanja.

Bodimo vsi skupaj motivatorji drug drugemu in se otresimo spon preteklosti ter spon omejujočih prepričanj, ki nam kradejo svobodo. Nasvete o tem, kako se tega lahko lotite, boste našli v članku Denisa Bornška. Mi sami smo kreatorji svojega življenja in zato je prav, da se ga naučimo živeti skozi vse vidike našega bivanja, začenši s tem, da duhovno prebujenje postane stalnica.

Maja Križnar

Karma+

Revija Karma + je prva revija za osebno rast, duhovnost, zdrav način življenja in o skrbi za naš planet! :)

Ponosni smo, da sodelujemo z najboljšimi avtorji iz omenjenih področij, ki bralcem vedno znova predstavljajo najboljše načine, metode, pristope in izdelke, s katerimi si lahko pomagamo do boljšega življenja.Tako kot moramo v življenju k zdravju pristopiti celostno, tudi revijo ustvarjamo na ta način.

Naši bralci so v prvi vrsti ljudje, ki iščejo celostne rešitve za svoje težave. V ljudeh prebujamo ljubezen do sebe, boljše odnose, zdrav način življenja, skrb za naš planet in dvig zavesti.

Karmo+ poiščite v svoji najljubši trafiki, večji prodajalni Spar ali Mercator ali bencinski črpalki.

Vsa prodajna mesta najdete tukaj.

Karmo+ lahko naročite tudi na naši spletni strani. 

Ob izbiri letne naročnine pa vam bomo poleg popusta plačali še poštnino.

463465654 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/a/karma18-4_1.jpg 463465654
26.46 EUR 2020-04-14 Zaloga: Na zalogi
-10%

Letna naročnina na revijo Karma+

Letna naročnina na revijo Karma+ Več avtorjev

Letnik 18, št. 4 - letnik 19, št. 3

Čas pomladi je pred nami. Nov cikel matere Zemlje se začenja odvijati. Po zimskem spanju se zbujajo rastline, živali in tudi človek. Sprašujem pa se, ali smo se ljudje dejansko pripravljeni prebujati s ciklom narave tudi v duhovnem smislu.

Vroča cena: 26,46 €

Prihranek: 2,94 € (10%)

Redna cena: 29,40 €

Podrobnosti artikla Letna naročnina na revijo Karma+

ISBN 463465654
Leto izdaje 2001
Število strani 64
Dimenzije 21,5 x 29,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Več avtorjev

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Letna naročnina na revijo Karma+

Več avtorjev

Vroča cena: 26,46 €

Prihranek: 2,94 € (10%)

Redna cena: 29,40 €

Oglejte si tudi