Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Leto podgane

Na zalogi
SKU
978-961-7000-41-2
Dodaj v primerjavo
Cena 22,90 €

Peter Zupanc, ki že deset let živi na Kitajskem, je svoje izkušnje s covidom-19 opisal iskreno in zanimivo. Pogumno in prodorno je analiziral ter primerjal kitajski, evropski in ameriški model reševanja korona krize, a ne zato, da bi posnemali Kitajce, ampak z vročo željo, da bi virus lažje in hitreje premagali. Da nam število mrtvih ne bi ušlo iz rok. Da bi lahko upali na boljšo prihodnost.

Dodaj na seznam želja

Covid-19

Peter Zupanc, ki že deset let živi na Kitajskem, je svoje izkušnje s covidom-19 opisal iskreno in zanimivo. Pogumno in prodorno je analiziral ter primerjal kitajski, evropski in ameriški model reševanja korona krize, a ne zato, da bi posnemali Kitajce, ampak z vročo željo, da bi virus lažje in hitreje premagali. Da nam število mrtvih ne bi ušlo iz rok. Da bi lahko upali na boljšo prihodnost.

V vsebino je vključil več drobnih zanimivosti, od prve karantene, nastanka in nošenja mask, opisa ljudskega plesa, do tega, kako lahko Kitajec postane član komunistične partije, zato je to zanimivo branje za radovedneže.

Glavno sporočilo knjige je, da je virus test solidarnosti ljudi - naše sposobnosti, da se poslušamo in sporazumevamo - in da tega testa nihče ni prestal z odliko. A Azija ga je z boljšo oceno. In da se moramo biti pripravljeni ogromno naučiti drug od drugega, ker bomo v prihodnosti to solidarnost zelo potrebovali, je zapisal Robert Gorjanc v Novem tedniku.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7000-41-2
Leto izdaje 2021
Število strani 163
Dimenzije 13,0 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Forma 7
Avtor Peter Zupanc
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Leto podgane
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Leto podgane

Cena 22,90 €