KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Life without enthusiasm is like sex without an orgasm

Knjiga je napisana v ANGLEŠKEM jeziku!

“Life without enthusiasm is like sex without an orgasm” je knjiga izkušenega prodajalca, ki se je odločil iti skozi 'pekel' samo za to, da bi resnično doumel pomen besede 'entuziazem'. Navdih za pisanje knjige je rojen v trenutku, ko avtor stoji na balkonu svojega stanovanja in resno razmišlja o koncu svojega življenja.

Na robu skrajnosti in obupa, kamor ga je pripeljala še sveža poslovna izkušnja – direktna prodaja in psihičnimi pritiski, povezani z njo, pa ga prešine misel, kaj pa če bi svoje bogate izkušnje iz sveta prodaje ne le predal naprej, ampak v njih razodel tudi svoj ključ uspeha. Zgodbam iz poslovnega sveta pa je avtor dodal tudi pomenljive izkušnje iz osebnega področja, ki so mu na kakršenkoli način spremenile življenje na bolje. V avtobiografski pripovedi, črpajoči iz različnih življenjskih obdobij in svetov (osebnega in poslovnega), so predstavljeni osebni pristopi avtorja, ki so bili v praksi testirani toliko časa, dokler se niso izkazali za uspešne. Le preverjene metode in testirani pristopi so predmet te knjige

Sporočila knjige bi lahko označili celo za 'intimna', saj avtor v njih govori o vzgibih in motivaciji, ki ga je vodila, da je dosegel določene uspehe. Vsaka zgodba vsebuje tudi zaključno sporočilo, ki bralca direktno spodbuja in usmerja k akciji. Zgodbe so po eni strani kratke, življenjske situacije lahke za poistovetenje in aktualne (glede na trenutno ekonomsko situacijo, ko se nemalo ljudi počuti, da so ujeti v službe, ki jih ne želijo početi, ali še slabše - brezposelnih), po drugi strani pa so ravno toliko drugačne in posebne, da bralcu služijo kot potencialni zgled za uresničitev lastnih življenjskih ciljev.

Knjiga, ki je berljiva z obeh strani in z dvema naslovnicama (rdečo ali belo). Knjiga s 100-imi obrazi, ampak samo eno številko. Knjiga, ki se ne konča na koncu, ampak na sredini. In najpomembnejše, gre za knjigo, ki bralcu ponuja hitre rešitve za uresničitev željenih osebnih ali poslovnih ciljev.

VEČ O VSEBINI:

Moderna 'kamasutra' za dosego osebnih in poslovnih uspehov, črpajoča iz navdihujočih in resničnih zgodb, rešuje 100 najbolj pogostih izzivov, s katerimi se v življenju srečujemo ljudje. Poglavja s področja doseganja poslovnih uspehov se dotikajo tematik, kot so: prodaja, kariera, usposabljanje zaposlenih - mentorstvo, partnerstvo, timsko delo, asertivnost, itn.

Z uporabo pristopov za doseganje poslovnih uspehov je avtor uspel doseči tudi do 10 x boljše uspehe od drugih prodajalcev iz iste stroke. Poglavja s področja doseganja osebnih uspehov pa se lotevajo tematik, kot so: ljubezen, sreča/notranje zadovoljstvo, odnosi (prijatelji, družina, partner), duhovnost, motivacija, umetnost, obstoj, notranji mir, itn. Z uporabo pristopov za doseganje osebnih uspehov je avtor uspel izboljšati odnose s svojimi najbližjimi (družino), partnerko,
prijatelji, sodelavci, in najpomembnješe, na novo vzpostaviti kvalitetni odnos s samim seboj.

Osebni in poslovni odnos sta medsebojno povezana in lahko uspešno delujeta le en z drugim. Poleg 100-tih avtorjevih resničnih in navdihujočih zgodb so sporočila v knjigi podprta tudi z 50-imi zgodbami o uspehu od ljudi s celega sveta (Združene države Amerike, Avstralija, Anglija, Kanada, Francija, Nemčija, Nizozemska, Afrika, Italija, Španija, Poljska, Madžarska, Srbija, Slovenija, Češka, Singapur, Izrael, Argentina, Ukraina, Filipini, Avstrija, Švedska, Severna Koreja, Savdska
Arabija, Slovakija, itn).

Naslovi glavnih poglavij knjige:

• Enjoy Living Your Life
• Know Yourself
• Create Your Winning Formula
• Make Your Dream Come True


SPODBUDNA MNENJA BRALCEV:

“Knjiga predstavi stvari iz drugačne perspektive. Ko sem jo prebrala sem bila drug človek.” - Tina P.

“Najbolj mi je všeč to, da je knjiga 'univezalna' . Vsakdo se lahko poistoveti s sporočili do določene mere in vsakdo lahko v njej najde nekaj zase.” - Maša B.

“Mislim, da je to knjiga, ki lahko pomaga zelo veliko ljudem, še posebej v času različnih kriz, ko vsi iščemo nek izsilni izhod iz situacije kakršna je.” - Dunja B.

“Ta knjiga je v prenesenem pomenu kot sam spolni odnos – začne se počasi, te vleče nase in zadovoljuje v različnih položajih, dokler te ne pripelje do nebeškega orgazma.” - Nataša Z.

“Prvič, ko sem jo prebrala, sem jo odložila za 1 teden, in nato prebrala ponovno. Takrat sem dobila kurjo polt po celem telesu. Še posebno so mi všeč aforizmi, ki odprejo vsako poglavje knjige.”Alenka Ž.

“Zame najpomembnejši argument, da je knjiga 'resnična' je to, da avtor črpa iz svojih osebnih izkušenj. To je edini in glavni razlog, zakaj verjamem v tovrstno literaturo.” - Jasmina M.

“Dopade se mi stil pisanja, saj je knjiga napisana v preprostem jeziku.” - Tjaša F.

“Všeč mi je, da so poglavja kratka, da jih lahko hitro preberem in več kot enkrat, ko si zaželim spodbude. Knjigo nosim vedno s seboj v torbici.” - Metka T.

 

SHORT SYNOPSIS OF THE BOOK IN ENGLISH:

Modern-day “kamasutra” for personal and professional success, based around 100 inspirational stories, dealing with successful ways to overcome challenges in life.

Book with 2 front covers and no back cover. Book of 100 faces, but just 1 number. Book with no meaning sequence nor numberred pages. Book that can be read from both sides. But most importantly, book that can unlock the desired doors to your success. This is a modern-day “kamasutra” for personal and professional success, based around 100 inspirational stories, dealing with successful ways to overcome challenges in life.

  • Enjoy living your life
  • Know yourself
  • Create your winning formula
  • Make your dream come true


978-961-283-084-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/f/a/fast-thinking590.jpg 978-961-283-084-7
24.99 EUR 2021-06-24 Zaloga: Na zalogi

Life without enthusiasm is like sex without an orgasm

Life without enthusiasm is like sex without an orgasm Klemen Globočnik

Motivational book for success

Knjiga je napisana v ANGLEŠKEM jeziku. “Life without enthusiasm is like sex without an orgasm” je knjiga izkušenega prodajalca, ki se je odločil iti skozi 'pekel' samo za to, da bi resnično doumel pomen besede 'entuziazem'. Navdih za pisanje knjige je rojen v trenutku, ko avtor stoji na balkonu svojega stanovanja in resno razmišlja o koncu svojega življenja. Na robu skrajnosti in obupa, kamor ga je pripeljala še sveža poslovna izkušnja – direktna prodaja in psihičnimi pritiski, povezani z njo, pa ga prešine misel ...
Cena: 24,99 €

Podrobnosti artikla Life without enthusiasm is like sex without an orgasm

ISBN 978-961-283-084-7
Leto izdaje 2014
Število strani Ne
Dimenzije 17,00 x 24,00
Vezava Mehka vezava
Izdal KLEMEN GLOBOČNIK S.P.
Avtor Klemen Globočnik

    Kategorije

O avtorju Life without enthusiasm is like sex without an orgasm

Klemen Globočnik

Klemen Globočnik

 

Klemen Globochnik, a self-­help author and motivational speaker is also a skilled salesperson, who decided to go through ‘hell’ just to get to the point of understanding the meaning of the word ‘enthusiasm’. He was born on the 19th of November, 1981 in Kranj, Slovenia (Europe).  “Life without enthusiasm is like sex without an orgasm” is his international book debut.

“I peacefully accepted the thought that it wouldn’t matter if I just disappeared from here. I’ve never been suicidal, but if there’s not one thing in life that I could do with excellence, then let it be… standing on the edge of the balcony of my apartment for days and wondering, what if I don’t make it “successfully”… and on the very last of those days, what if I give myself a final chance to do things – in the right way. This was the defining moment when the story of this book was born.”
Klemen Globochnik

Več o Klemen Globočnik

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Life without enthusiasm is like sex without an orgasm

Oglejte si tudi