V vrečki ni artiklov.

Lisa Barnett

Lisa je mednarodno znana avtorica, učiteljica in zdravilka, ki ima že več kot 20 let izkušenj na področju duhovnega zdravilstva. Leta 2005 je ustanovila Šolo za spoznavanje Akaške Modrosti, v kateri ljudem predaja številna orodja za zdravljenje s pomočjo Akaških zapisov. S svojimi učenci deli brezpogojno ljubezen, vodstvo in modrost, ki jih preko Svetih Molitev prejema od Mojstrov Akaških zapisov. Preko tečajev in knjig ljudi predaja molitve in energijska zdravilna orodja z namenom, da se tudi sami povežejo z lastnimi Akaškimi zapisi.

Lisa Barnett

Lisa Barnett je mednarodno priznana avtorica, učiteljica in zdravilka z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju duhovne ozdravitve. Sredi devetdesetih let so jo akaški mojstri pozvali, naj deli njihove vpoglede o življenju in vpoglede na življenje njenih strank.

Leta 2005 se je Lisa Barnett osredotočila na Akaško polje, katero jo je popeljalo na najbolj čudovito desetletno pot.

Ob koncu tega potovanja se je Lisa Barnett čutila poklicano, da javnosti predstavi Akaško polje. Ustanovila je Akaško šolo, s katero je starodavno znanje o Akaškem polju in zdravljenju prenesla širšemu občinstvu.

Lisa Barnett svojim učencem deli brezpogojno ljubezen, napotke in modrosti, ki izvirajo od Akaških mojstrov preko Akaških zapisov. Do teh modrosti Lisa z dostopa preko svetih molitev. Te svoje molitve in orodja za zdravljenje z energijo predaja svojim učencem, da ustvarijo svojo osebno povezavo Akaških zapisov.

Študenti lahko postanejo pooblaščeni svetovalci za duhovno zdravljenje in tako omogočijo dostop do Akaških zapisov tudi drugim.

Lisa Barnett je specializirana za čiščenje duševnih pogodb, karme in zaobljub - ter pomaga posameznikom, da se uskladijo s potjo svoje duše. Njena edinstvena tehnika zdravljenja, imenovana "Pain Body Release", pomaga njenim strankam, da izpustijo svojo nabrano čustveno bolečino iz trenutnega in preteklega življenja. Ta starodavna Akaška modrost je tu z namenom, da pomaga človeštvu ustvariti boljše življenje, ki si ga želita srce in duša.

Trenutno je Lisa Barnett najbolj znana kot učiteljica Akaških zapisov, svetovalka, zdravilka in avtorica knjige Neskončna modrost Akaških zapisov. Njeno življenje je napolnjeno z otroki, ljubeznijo, smehom, delom in akaškim zdravljenjem.

Lisa Barnett je imela "popolno" življenje ... Imela je odlično službo, veliko zaslužila in bila v srečnem zakonu. Na zunaj je bilo vse videti super, v sebi pa se je počutil izgubljeno na svoji poti - zmedena, izčrpana in z bolečinmi v trebuhu - tako figurativno kot dobesedno.

V bistvu je njeno življenje začelo razpadati. Pri svojem delu pod visokim pritiskom ni mogla več učinkovito delovati. Delala je vse prave stvari, a nič ni delovalo. Obiskala je holistične zdravnike, akupunkturiste, nutricioniste, jasnovidce, zdravilce energije. Poskusila je z zelišči, meditacijo, duhovnim zdravljenjem. Skozi to dolgo in težko izkušnjo je Liso Barnet vodilo to, da se je želela dokopati do svoje notranjosti in najti odgovore. Ko je to uspešno storila, je dobila darilo, ki ji je pomagalo, da je svoje življenje vrnila na pravo pot.

S tem znanjem je postala tako opolnomočena, da se je naučila, kako to storiti tudi za druge. Lisa Barnett si je ustvarila čudovito življenje in neverjetno podjetje, kjer je ljudem pomaga pri trajni preobrazbi.

Posameznikom pomaga najti temeljno resnico o tem, kdo so, in sprejemati sporočila njihove duše, da se bodo počutili bistre, sposobne napredovati naprej in bodo navdušeni nad svojim življenjem.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani