KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
LIVER PROTECT - Komplet za naravno čiščenje jeter

Ko so jetra preobremenjena je moteno delovanje vseh drugih organov

JETRA so kot osrednji presnovni organ izpostavljena delovanju številnih škodljivih spojin. Največji del našemu telesu tujih škodljivih snovi, se presnavlja prav v jetrih. Mednje štejemo različne toksične in rakotvorne kemične snovi ter zdravila. Vsa venska kri in limfna tekočina prihaja v jetra za filtriranje.

Mnogi običajni simptomi kot so: glavobol, utrujenost, bolečine v mišicah, zmedenost, slaba koordinacija, čustveno neravnovesje, kožne spremembe in problemi z živčevjem so lahko posledica toksične preobremenjenosti jeter

BREZHIBNO DELOVANJE VAŠIH JETER

Izredno dobra sestava za podporo jeter. Zasnovana z strani specialista internista kardiologa prim. Tomislava Majića Dr.med

Dr.Tomislav Majić je ustanovitelj centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v zdravilišču Terme Šmarješke Toplice.
Ima več kot 20 let izkušenj na področju preventive kardiologije, tako pri strokovnem delu v združevanju kardiologov in anginologov Slovenije, kot pri javnih nastopih na TV in drugih množičnih občilih.
Zaščitite in okrepite poškodovane jetrne celice, ter obnovite njihovo delovanje!

Prve rezultate boste čutili že  5-6 dan, saj boste manj napihnjeni, sprostili se boste okoli pasu in imeli več energije.

Liver protect čisti in regenerira jetra z naravnimi in zdravilnimi sestavinami!

Če iz črevesja prihaja preveč toksinov in odpadnih snovi se delovanje jeter oslabi, kar se pozna tudi na delovanju vseh drugih organov. Mehanizmi celičnih poškodb so različni, vendar ima pri tem osrednjo vlogo tvorba kisikovih prostih radikalov-oksidantov. Čezmerna tvorba reaktivih kisikovih spojin–oksidantov povzroči oksidacijski streski je pomemben pri nastajanju toksične jetrne okvare, boleznih srca in ožilja, degenerativnih bolezni živčevja, pa tudi raka. Človeško telo je zavarovano z močno obrambo proti reaktivnim spojinam s protioksidacijskimi snovmi-antioksidanti, ki so v celicah in medcelični tekočini. Pri zdravem organizmu vlada med oksidanti in antioksidanti ravnotežje. Kadar na človeka nenehno delujejo toksične snovi, nastaja preveč reaktivnih snovi, obramba je izčrpana, zato pride do poškodb celic in tkiv. Antioksidanti učinkujejo kot lovilci in dušilci prostih radikalov, nekateri pa lahko ustavijo verižno reakcijo oksidacije lipidov celične membrane (lipidne peroksidacije) in s tem preprečijo poškodbo celic. Pri obrambi pred lipidno peroksidacijo sodelujejo številni encimi in neencimski antioksidanti. Sem sodijo glutamin, peroksidaze, reduktaze, transferaze, superoksidna dizmutaza, vitamin C in E. med njimi pa so tudi takšni, ki pospešujejo obnavljanje poškodovanih celičnih delcev.

Najpomembnejši jetrni antioksidant je glutation. Je znotrajcelični antioksidant, ki ne samo, da odpravlja toksične snovi iz telesa, temveč tudi obnavlja (reciklira) druge antioksidante kot so vitamina C, E, CoQ10 in druge. Glutation je zadnji člen v verigi reciklaže antioksidantov, ki jih potem jetra izločajo iz telesa.

Glutation nastaja v jetrah iz treh aminokislin, cisteina, glutaminske kisline in glicina. Z leti žal upada sposobnost jeter za tvorbo glutationa. Pri svoji antioksidativni dejavnosti se tudi sam inaktivira, postane oksidant (v tej obliki je oksidirani GSSG), vendar se sam tudi obnavlja. V optimalnem uravnovešenem stanju je razmerje med aktivnim reduciranim glutationom GSH in inaktiviranem GSSR 90/10%. Težave nastanejo ko se to razmerje zniža pod 70/30%. Mnoge bolezni sodobnega časa in pospešeno staranje so v vzročni povezave s poslabšanjem tega razmerja, npr. Alzheimer-jeva bolezen, Parkinson-ova bolezen, srčno-žilna obolenja, astma in KOPB, revmatoidni artritis in druge avtoimunske bolezni.V preprečevanju vseh teh bolezni je pomembno, da vzdržujemo optimalno razmerje med reduciranim in oksidiranim glutationom. Da bi to dosegli je vnašanje glutationa s hrano nezadostno, ker se ga zelo malo vsrkava iz črevesja, lahko pa pospešimo tvorbo glutationa v jetrah z vnašanjem nekaterih hranilnih snovi s hrano ali v obliki prehranskih dopolnil.

Glutation ima več koristnih funkcij v telesu:
  • Je osrednji znotrajcelični antioksidant in obnovitelj aktivne oblike številnih drugih antioksidantov.
  • Spodbuja delovanje dušikovega oksida v notranji steni ožilja (endotel), ki uravnava delovanje večine organov človeškega organizma.
  • Pomaga pri presnovnih in biokemijskih dejavnostih kot je sinteza in obnavljanje poškodovane DNA, pri sintezi proteina, prostaglandina in pri aktivaciji encimov. Vsi telesni sistemi zlasti imunski, živčni, prebavni in dihalni, so odvisni od delovanju sistema glutationa.
 
Kaj lahko zviša tvorbo glutationa v jetrih?
Aminokislina cistein, ki je sestavni del glutationa. Nahaja se v biološko pridelanem mesu (hormoni in različni toksini neutralizirajo glutation, ga oksidirajo), vsebujejo ga tudi lubenice, orehi in lešniki, avokado, skuta, temno zeleno listje zelenjave, beluši, brokoli, paradižnik, pšenični kalčki in ovseni kosmiči.
 
Kaj vse pomembnega počnejo jetra: 
  • Pomagajo očistiti telo različnih strupenih in škodljivih odpadnih snovi, tudi zdravil in alkohola. Ena najpomembnejših dejavnosti jetrnih encimov je pretvorba lipofilnih (v maščobah topnih) presnovkov teh škodljivih snovi v bolj hidrofilne(v vodi topne), ki se lažje izločijo iz telesa preko ledvic.                                               
  • Uravnava presnovo krvnega sladkorja tako, da ga shrani v obliki glikogena, če ga je preveč in povrne nazaj iz glikogena ali ga tvori iz beljakovin in maščob če ga je premalo.                                                                                         
  • Tvori žolč, ki je potreben za prebavo maščob v tenkem črevesju.                                                                                             
  • Dolgoročno shranjuje v maščobah topne vitamine A, D, E in K ter vitamin B12.                                                                   
  • Jetra so tudi prava kemijska tovarna, ki ustvarja življenjsko pomembne beljakovine kot so albumini in globulini. Albumini pomagajo vzdrževati kalcij in druge pomembne snovi v krvi ter uravnavajo količinotekočine v  krvnem obtoku. Nekateri globulini so antitelesa in sestavni del imunskega sistema, so pa tudi sestavni deli krvnega pigmenta hemoglobina. Proizvajajo kemijske snovi potrebne za strjevanje krvi, tvorijo holesterol in presnavljajo nekatere hormone kot so aldosteron, testosteron in estrogene. Preveč aldosterona zadržuje natrij in znižuje kalij, kar lahko zviša krvni tlak in negativno vpliva na delovanje srca in ožilja.

Dolgotrajna izpostavljenost majhnim količinam škodljivih snovi lahko povzroči zamaščenost jeter. Izpostavljenost večjim količinam škodljivih snovi pa najpogosteje povzroči različno obsežno propadanje jetrnega tkiva.                                                                                                                                                                                    

Vse sestavine proizvoda so visokokakovostne in naravnega izvora. Izjemnega pomena je, da so vezane na fosfolipide. To omogoča organizmu, da jih resnično dobro absorbira, zato učinkujejo izjemno hitro.

Liver protect formula 1

Sestava artikla (1 kapsula):

L-Taurin 100 mg
L-Carnosin   50 mg
L-Arginin 100 mg
R-alfa lipoična kislina   10 mg
Holin   50 mg
Lecitin   50 mg
Folna kislina 200 µg (100%*)
Vitamin B6      2 mg (143%*)
Vitamin B12      2 µg (80%*)
Vitamin D3 (200 IU) 5 µg (100%*)


* Priporočeni dnevni vnos

Uporaba: Vzamemo 1 kapsulo dnevno ob zajtrku.

Količina: 30 kapsul

Liver protect formula 2

Sestava artikla (1 kapsula):

Silybin kompleksirani fosfolipidi 01:02 (kotPhytosome-siliphos)   80 mg
Silimarin kompleksirani fosfolipidi 01:02 (kot silimarin Phytosome) 100 mg
Ekstrakt shisandre Kompleksirani fosfolipidi 100 mg
Schizandrin(2%)      2 mg
Ekstrakt groznih pešk kompleksirani fosfolipidi   50 mg

 

Uporaba: Vzamemo dve kapsuli dnevno, ob zajtrku in večerji

Količina: 60 kapsul


54645645645456 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/l/i/liver-protect2-111-510x600.jpg
61.4 EUR 2021-06-22 Zaloga: Na zalogi
-20%

LIVER PROTECT - Komplet za naravno čiščenje jeter

LIVER PROTECT - Komplet za naravno čiščenje jeter

Ko so jetra preobremenjena je moteno delovanje vseh drugih organov JETRA so kot osrednji presnovni organ izpostavljena delovanju številnih škodljivih spojin. Največji del našemu telesu tujih škodljivih snovi, se presnavlja prav v jetrih. Mednje štejemo različne toksične in rakotvorne kemične snovi ter zdravila. Vsa venska kri in limfna tekočina prihaja v jetra za filtriranje. Mnogi običajni simptomi kot so: glavobol, utrujenost, bolečine v mišicah, zmedenost, slaba koordinacija, čustveno neravnovesje, kožne spremembe in problemi z ...

Vroča cena: 61,40 €

Prihranek: 15,30 € (20%)

Redna cena: 76,70 €

Podrobnosti artikla LIVER PROTECT - Komplet za naravno čiščenje jeter

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).