V vrečki ni artiklov.
Ljubezen do sebe je pot do zdravja - Izbirajte misli in hrano, ki zdravijo telo in duha

Ljubezen

Knjiga Ljubezen do sebe je pot do zdravja je ljubezenska zgodba. Govori o ljubezni do sebe, ki je pot do ozdravitve, sreče in dolgega življenja. Spoznali boste navodila, jedilnike, recepte, afirmacije in vaje, ki so Louise Hay vse življenje pomagali, da je bila zdrava, dinamična in močna. Vaše srce se bo odprlo novi ljubezni, ki vas bo podpirala na tem potovanju.

Louise vam v knjigi Ljubezen do sebe je pot do zdravja predstavlja dve osebi, ki sta ji spremenili življenje: Ahleo Khadro in Heather Dane. Spremenili bosta tudi vaše, če ste le pripravljeni.

Skupaj vam bodo zaupale vse, kar je Louise počela, da se je med delom, potovanji, pisanjem in v dejavnem družbenem življenju počutila polna moči. Nekatere skrivnosti bodo nove, druge vas bodo le spomnile, česa bi se radi znova oprijeli.

Afirmacije 

V knjigi Ljubezen do sebe je pot do zdravja boste našli pozitivne afirmacije o zdravju:

  • Zaupam vodstvu svojega telesa.
  • Ljubeče poslušam sporočila svojega telesa
  • Prepoznavam svojo pravo vrednost.
  • Življenje me oskrbuje z vsem, kar potrebujem.
  • Varno je poslušati telo in svojo intuicijo.
  • Enkratno bitje sem in spoštujem svojo individualnost.

Pozitivne afirmacije lahko zelo pozitivno vplivajo na vaše življenje, če jih pravilno uporabljate, pomembno pa je tudi to, da v afirmacije verjamete tudi preostali čas, ko jih ne izrekate. 

"Pot k odličnemu zdravju se začne z vsako mislijo in vsakim grižljajem." Louise Hay

V knjigi Ljubezen do zdravja je pot do zdravja boste tudi našli jedilnike, nasvete in priporočila glede zdrave hrane.

Ljubezen do sebe se začne v kuhinji.

"Kadar razvijate in izpopolnjujete svoje misli in prepričanja, se ljubezen prosto pretaka. Kadar se potegnete vase, se izključite iz toka. Se spomnite obdobja, ko ste bili zadnjič zaljubljeni? Vaše srce je pelo! Kako čudovit občutek! Enako je, ko ljubite sebe, le da sebe ne boste nikoli zapustili. Ljubezen ostaja z vami do konca življenja, zato si prizadevajte, da boste vzpostavili najlepši odnos, kar jih lahko imate," med drugim v svoji knjigi Ljubezen do sebe je pot do zdravja piše slavna Louise L. Hay.

9789616950398 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/l/j/ljubezen-do-sebe-je-pot-do-zdravja.jpg 9789616950398
27 EUR 2021-08-09 Zaloga: Na zalogi

Ljubezen do sebe je pot do zdravja - Izbirajte misli in hrano, ki zdravijo telo in duha

Ljubezen do sebe je pot do zdravja - Izbirajte misli in hrano, ki zdravijo telo in duha Ahlea Khadro Heather Dane Louise L. Hay

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 135 zlatnikov = 1,35 €.
Knjiga Ljubezen do sebe je pot do zdravja je ljubezenska zgodba. Govori o ljubezni do sebe, ki je pot do ozdravitve, sreče in dolgega življenja. Spoznali boste navodila, jedilnike, recepte, afirmacije in vaje, ki so Louise Hay vse življenje pomagali, da je bila zdrava, dinamična in močna.
Cena: 27,00 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Ljubezen do sebe je pot do zdravja - Izbirajte misli in hrano, ki zdravijo telo in duha

O avtorju Ljubezen do sebe je pot do zdravja - Izbirajte misli in hrano, ki zdravijo telo in duha

Louise L. Hay

Louise L. Hay

Louise L. Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih govori o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« velja za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali so jih v 33 državah. Je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.

Ko ni potovala ali predavala, je uživala doma v San Diegu v Kaliforniji, kjer je rada slikala, plesala in biološko vrtnarila.

Louise vedno poudarja: »Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.«


Več o Louise L. Hay

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Sara

Objavljeno 20.06.2018

Če želite svoje življenje zajemati z veliko žico,

Če želite svoje življenje zajemati z veliko žico, v njem uživati in hkrati bit zdravi, vam definitivno priporočamo to knjigo. Louise Hay zna in obvlada pisanje knjig. Knjigo prebereš od začetka do konca v enem dnevu.

Ljubezen do sebe je pot do zdravja - Izbirajte misli in hrano, ki zdravijo telo in duha

Oglejte si tudi