Pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja s pomočjo 7 nadangelov

V vrečki ni artiklov.

Ljubezen do sebe je pot do zdravja - Izbirajte misli in hrano, ki zdravijo telo in duha

Ljubezen do sebe je pot do zdravja - Izbirajte misli in hrano, ki zdravijo telo in duha Louise L. Hay, Ahlea Khadro, Heather Dane

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 114 zlatnikov = 1,14 €.
Knjiga Ljubezen do sebe je pot do zdravja je ljubezenska zgodba. Govori o ljubezni do sebe, ki je pot do ozdravitve, sreče in dolgega življenja. Spoznali boste navodila, jedilnike, recepte, afirmacije in vaje, ki so Louise Hay vse življenje pomagali, da je bila zdrava, dinamična in močna.
-15%
 

Vroča cena: 22,90 €

Prihranek: 4,10 € (15%)

Redna cena: 27,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789616950398
Leto izdaje 2015
Število strani 382
Dimenzije 14,0 x 22,0
Avtor Louise L. Hay, Ahlea Khadro, Heather Dane
Vezava Mehka
Izdal Primus
Kategorija Zdravo življenje

O avtorju

Louise L. Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih govori o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« velja za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali so jih v 33 državah. Je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.

Ko ni potovala ali predavala, je uživala doma v San Diegu v Kaliforniji, kjer je rada slikala, plesala in biološko vrtnarila.

Louise vedno poudarja: »Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.«

Spletna stranwww.louisehay.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Sara

Objavljeno 20.06.2018

Če želite svoje življenje zajemati z veliko žico,

Če želite svoje življenje zajemati z veliko žico, v njem uživati in hkrati bit zdravi, vam definitivno priporočamo to knjigo. Louise Hay zna in obvlada pisanje knjig. Knjigo prebereš od začetka do konca v enem dnevu.

Oglejte si tudi