Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ljubezen - kaj ima osebno

Na zalogi
SKU
978-961-226-856-5
Dodaj v primerjavo
Cena 29,00 €
V pričujočem delu boste, kako pomembno vlogo igra osebnost in kako si sami razlagate ljubezen, kaj vam ljubezen pomeni in zakaj je izražanje ljubezni tako zelo različno, da se pogosto sprašujete, kako lahko zveza sploh uspeva. Prav tako boste spoznali, da na podlagi dejstva, da vi in vaš partner vidita stvari različno, ne morete soditi, da je nekdo pravi ali napačen za vas. V knjigi so predlogi, koristni namigi ter zapovedi, ki vam bodo pomagali ustvariti trajno in vzajemno zadovoljujočo zvezo Ä takšno, v kateri bo vsak od partnerjev zadovoljiv svoje čustvene potrebe, ne da bi mu bilo potrebno sklepati kompromise. V knjigi boste našli, test, ki vam bo pomagal določiti vašo osebnostno barvo, opis, kako vsaka od štirih osebnostnih barv razlaga ljubezen, kaj potrebujejo, da bi se počutili cenjeni ter kako izražajo lepote ljubezni, romantičnosti, strast, ontimnost, spolnost ter obvezo, načine za razreševanje konfliktov in spopadanje z osebnostnimi razlikami,namige, kako zagotoviti odprte komunikacijske poti, kadar grozi popolna prekinitev komunikacije, predloge, kako delati na ljubezni, da bo ljubezen delovala. Najpomembnejše od vsega pa je, da vam bo knnjiga pomagala razumeti, da ko pride do ljubezni..ima osebnost vse opraviti z njo!
Dodaj na seznam želja

V pričujočem delu boste, kako pomembno vlogo igra osebnost in kako si sami razlagate ljubezen, kaj vam ljubezen pomeni in zakaj je izražanje ljubezni tako zelo različno, da se pogosto sprašujete, kako lahko zveza sploh uspeva. 

Prav tako boste spoznali, da na podlagi dejstva, da vi in vaš partner vidita stvari različno, ne morete soditi, da je nekdo pravi ali napačen za vas. V knjigi so predlogi, koristni namigi ter zapovedi, ki vam bodo pomagali ustvariti trajno in vzajemno zadovoljujočo zvezo - takšno, v kateri bo vsak od partnerjev zadovoljiv svoje čustvene potrebe, ne da bi mu bilo potrebno sklepati kompromise. 

V knjigi boste našli, test, ki vam bo pomagal določiti vašo osebnostno barvo, opis, kako vsaka od štirih osebnostnih barv razlaga ljubezen, kaj potrebujejo, da bi se počutili cenjeni ter kako izražajo lepote ljubezni, romantičnosti, strast, ontimnost, spolnost ter obvezo, načine za razreševanje konfliktov in spopadanje z osebnostnimi razlikami,namige, kako zagotoviti odprte komunikacijske poti, kadar grozi popolna prekinitev komunikacije, predloge, kako delati na ljubezni, da bo ljubezen delovala.

Najpomembnejše od vsega pa je, da vam bo knnjiga pomagala razumeti, da ko pride do ljubezni... ima osebnost vse opraviti z njo!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-226-856-5
Leto izdaje 2007
Število strani 276
Izdal Karantanija
Avtor Carol Ritberger
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ljubezen - kaj ima osebnost s tem? - TV
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ljubezen - kaj ima osebno

Cena 29,00 €