V vrečki ni artiklov.
Ljubezen - kaj ima osebnost s tem? - TV

V pričujočem delu boste, kako pomembno vlogo igra osebnost in kako si sami razlagate ljubezen, kaj vam ljubezen pomeni in zakaj je izražanje ljubezni tako zelo različno, da se pogosto sprašujete, kako lahko zveza sploh uspeva. 

Prav tako boste spoznali, da na podlagi dejstva, da vi in vaš partner vidita stvari različno, ne morete soditi, da je nekdo pravi ali napačen za vas. V knjigi so predlogi, koristni namigi ter zapovedi, ki vam bodo pomagali ustvariti trajno in vzajemno zadovoljujočo zvezo - takšno, v kateri bo vsak od partnerjev zadovoljiv svoje čustvene potrebe, ne da bi mu bilo potrebno sklepati kompromise. 

V knjigi boste našli, test, ki vam bo pomagal določiti vašo osebnostno barvo, opis, kako vsaka od štirih osebnostnih barv razlaga ljubezen, kaj potrebujejo, da bi se počutili cenjeni ter kako izražajo lepote ljubezni, romantičnosti, strast, ontimnost, spolnost ter obvezo, načine za razreševanje konfliktov in spopadanje z osebnostnimi razlikami,namige, kako zagotoviti odprte komunikacijske poti, kadar grozi popolna prekinitev komunikacije, predloge, kako delati na ljubezni, da bo ljubezen delovala.

Najpomembnejše od vsega pa je, da vam bo knnjiga pomagala razumeti, da ko pride do ljubezni... ima osebnost vse opraviti z njo!

978-961-226-856-5 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/l/j/ljubezen-kaj-ima-osebnost-s-tem.jpg 978-961-226-856-5
29 EUR 2021-07-31 Zaloga: Na zalogi

Ljubezen - kaj ima osebnost s tem? - TV

Ljubezen - kaj ima osebnost s tem? - TV Carol Ritberger

V pričujočem delu boste, kako pomembno vlogo igra osebnost in kako si sami razlagate ljubezen, kaj vam ljubezen pomeni in zakaj je izražanje ljubezni tako zelo različno, da se pogosto sprašujete, kako lahko zveza sploh uspeva. Prav tako boste spoznali, da na podlagi dejstva, da vi in vaš partner vidita stvari različno, ne morete soditi, da je nekdo pravi ali napačen za vas. V knjigi so predlogi, koristni namigi ter zapovedi, ki vam bodo pomagali ustvariti trajno in vzajemno zadovoljujočo zvezo Ä takšno, v kateri bo vsak od partnerjev zadovoljiv svoje čustvene potrebe, ne da bi mu b...
Cena: 29,00 €

Podrobnosti artikla Ljubezen - kaj ima osebnost s tem? - TV

ISBN 978-961-226-856-5
Leto izdaje 2007
Število strani 276
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Karantanija
Avtor Carol Ritberger

O avtorju Ljubezen - kaj ima osebnost s tem? - TV

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).