Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ljubezen po ljubezni

Na zalogi
SKU
9789610151449
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

Knjiga ponuja oporo in razumevanje za ljudi, ki se razhajajo s partnerjem. Nudi praktične nasvete, kam se razočaran človek lahko obrne, kako lahko kaj uredi in kako naj si kaj olajša. 

Dodaj na seznam želja

Ločitev

Ločitev je stvarnost današnjega časa in s tem, da ločitev tabuiziramo, ljudem, ki v svojem partnerstvu trpijo, nalagamo še težje breme. Ko se človek znajde "sredi" ločitve, v tem čustvenem breznu, namreč potrebuje oporo in razumevanje, zlasti pa praktične nasvete, kam se lahko obrne, kako lahko kaj uredi in kako naj si kaj olajša. 

In prav to ponuja knjiga Ljubezen po ljubezni priznane psihoterapevtke dr. Veronike Podgoršek, ki je pri pisanju sodelovala z družinskimi odvetniki, socialnimi delavci in policisti. Nastal je priročnik, ki obravnava vse vidike ločitve oz. partnerskega razhajanja, od odločitve za razhod pa do novega čustvenega povezovanja, ko je razveza že za nami. Pomagala bo tako poročenim kot zunajzakonskim partnerjem, in prav zaradi celostnega, praktičnega, poljudnega in obenem na izkušnjah utemeljenega pristopa gre za knjigo, kakršne pri nas še ni bilo.

Dr. Veronika Podgoršek je terapevtka, specializirana za partnersko in družinsko terapijo, pa tudi kolumnistka, predavateljica in pogosta gostja v medijih ter na specializiranih kongresih in seminarjih. Je poročena in ima tri hčerke ter sina. To je njena četrta knjiga.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610151449
Leto izdaje 2018
Število strani 280
Dimenzije 24,2 x 17,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Veronika Podgoršek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ljubezen po ljubezni
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ljubezen po ljubezni

Cena 24,99 €