Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ljubezen za bodečo žico

Na zalogi
SKU
9789617106787
Dodaj v primerjavo
Cena 33,90 €

Avtor: Doug Gold

Ljubezen za bodečo žico

V tujini prodanih več kot 100.000 kopij! Izjemen roman o pogumni, domoljubni Slovenki, ki je bila med drugo svetovno vojno okupatorju trn v peti! V tej resnični zgodbi, ki kljubuje vsem preprekam, Jožefa Lobnik, jugoslovanska partizanska junakinja, in Bruce Murray, novozelandski vojak, sredi brutalne vojne odkrijeta ljubezen.

Med nacistično okupacijo Evrope se v njenem osrčju povsem po naključju srečata dva človeka. Prva je skrivna članica odporniškega gibanja, pogumna mlada ženska, ki je trdno odločena, da bo pregnala okupatorja; drugi je vojni ujetnik, moški, ki si želi ubežati izza rešetk taborišča, da bi se lahko znova boril. Ta dva tujca si skozi ograjo taborišča predata zmečkano sporočilo, in to ju popelje na pot, ki bo za vselej spremenila njuni življenji.

Njuna ljubezenska zgodba, ki je preživela navkljub vsem preprekam, je splet poguma, drznih pobegov, izdajstva, mučenja in maščevanja. To je nenavadno srečanje dveh navadnih ljudi, ki najdeta nepričakovano ljubezen med nepredstavljivo stisko v času Hitlerjevega barbarskega režima. Resnična zgodba o pogumu ter upanju.

Dodaj na seznam želja
Več informacij
ISBN 9789617106787
Število strani 374
Leto izdaje 2021
Dimenzije 14 x 21,5 cm
Is Featured Ne
Vezava Trda
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ljubezen za bodečo žico
Vaša ocena
Back to Top

Ljubezen za bodečo žico

Cena 33,90 €