V vrečki ni artiklov.
Ljubezen za groš (mehka vezava)
Na prelomu stoletja, leta 1899, gospodična Lillian Westbrook iz New Yorka z družino počitnikuje v ameriški zvezni državici Rhode Island, v slikoviti pokrajini kraja Newport, kjer poletja preživlja družbena elita. Odločna in zadržana gospodična Lilly pod izmišljenim imenom Fannie Cole piše pogrošne romane, ki so izjemno priljubljeni. Z njimi služi denar, ki ga daruje svoji najljubši dobrodelni ustanovi. Svoje početje se trudi skriti tako pred družino kot prijatelji, kajti te romane visoka družba prezira. Dekle iz bogate družbe naj hodi na plese in dneve preživlja na sprehodih, obiskih in ob druženju, in ne pri pisanju pogrošne literature. Če bo elita ugotovila, kdo je avtorica teh romanov, jo bo izobčila iz družbe, prav tako njeno celotno družino. Sama je s svojim pisanjem zadovoljna, kajti čuti, da s knjigami poučuje in hkrati oblikuje vrednote delovnih deklet in časti Gospoda, ki ji je podaril talent.

To poletje vsi pričakujejo, da jo bo bogat družinski prijatelj, ki poletje preživlja v njihovih gosteh, kmalu zasnubil. S tem bi veliko pridobila tudi njena razširjena družina. Vendar na obisk pride tudi bratov prijatelj Jackson Grail, s katerim sta se pred šestimi leti skoraj zaročila. Jackson postane lastnik založniške hiše, ki izdaja romane Fannie Cole. Gospodično Cole želi spoznati in jo prepričati, da se predstavi javnosti ter tako poveča prodajo svojih romanov in uspeh njegove založniške hiše. Poleg tega je še vedno zaljubljen v Lilly in želi spet osvojiti njeno srce. Lilliy želi obdržati svojo skrivnost zase, a medtem se pojavi tudi kolumnist tračarskega časopisa, ki grozi z razkritjem prave identitete pisateljice Fannie Cole. Bo Lilly uspelo obdržati skrivnost? Za katerega izmed obeh snubcev se bo odločila?
9789616887564 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/l/j/ljubezen_za_gro__518b80264d.jpg 9789616887564
29 EUR 2021-10-01 Zaloga: Na zalogi

Ljubezen za groš (mehka vezava)

Ljubezen za groš (mehka vezava) Cara Lynn James

Na prelomu stoletja, leta 1899, gospodična Lillian Westbrook iz New Yorka z družino počitnikuje v ameriški zvezni državici Rhode Island, v slikoviti pokrajini kraja Newport, kjer poletja preživlja družbena elita. Odločna in zadržana gospodična Lilly pod izmišljenim imenom Fannie Cole piše pogrošne romane, ki so izjemno priljubljeni. Z njimi služi denar, ki ga daruje svoji najljubši dobrodelni ustanovi. Svoje početje se trudi skriti tako pred družino kot prijatelji, kajti te romane visoka družba prezira. Dekle iz bogate družbe naj hodi na plese...
Cena: 29,00 €

Podrobnosti artikla Ljubezen za groš (mehka vezava)

ISBN 9789616887564
Leto izdaje 2013
Število strani 308
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Meander
Avtor Cara Lynn James

O avtorju Ljubezen za groš (mehka vezava)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).