Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ljudje, ki so spremenili svet - Izumitelji

Na zalogi
SKU
9789612514372
Dodaj v primerjavo
Cena 13,99 €

Knjiga opisuje najpomembnejše izumitelje v zgodovini, katera bo vsem, ne samo otrokom, vzbudila zanimanje za le-te. Na zabaven in zanimiv način opisuje slavne izumitelje.

Dodaj na seznam želja

Izumitelji

Zbirka predstavlja življenjepise najpomembnejših osebnosti v zgodovini, ki veljajo za vodilno silo moderne človeške misli, ustvarjalnosti in dosežkov in katerih navdih in delo sta odprla povsem nova poglavja v veličastnih kronikah naravoslovja, umetnosti in zgodovine na splošno, to so izumitelji.


Čeprav je zbirka Ljudje, ki so spremenili svet, namenjena predvsem osnovnošolcem, smo prepričani, da bo ostala pomemben del njihovih domačih knjižnic tudi kasneje.

Knjige otrokom ponujajo priložnost, da na zabaven in njihovi starosti primeren način spoznajo ljudi, ki so bili IZUMITELJI.

Vzbudile bodo njihovo zanimanje za širok razpon tem, ki jih bodo srečevali med izobraževanjem, ter željo po nadaljnjem odkrivanju, bodisi sami bodisi s pomočjo staršev, učiteljev, starejših prijateljev ali sorojencev.

Skrajšani življenjepisi ob koncu knjige, izumitelji, ki jih nikakor ne smemo izpustiti, predstavljajo konec potovanja po teh straneh.

Vendar pa je za radovedne učence to lahko šele začetek spoznavanja z drugimi, enako pomembnimi in zanimivimi osebnostmi, ali pa preprosto začetek nove avanture.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612514372
Leto izdaje 2018
Število strani 35
Dimenzije 22,0 x 28,5
Vezava Trda
Izdal Tehniška založba Slovenije
Avtor Miloš Mijatović
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ljudje, ki so spremenili svet - Izumitelji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ljudje, ki so spremenili svet - Izumitelji

Cena 13,99 €