Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ljudje, ki so spremenili svet - Vladarji

Na zalogi
SKU
9789612514266
Dodaj v primerjavo
Cena 13,99 €
Dodaj na seznam želja

Zbirka predstavlja življenjepise najpomembnejših osebnosti v zgodovini, ki veljajo za vodilno silo moderne človeške mili, ustvarjalnosti in dosežkov in katerih navdih in delo sta odprla povsem nova poglavja v veličastnih kronikah naravoslovja, umetnosti in zgodovine na splošno.

Čeprav je zbirka "Ljudje, ki so spremenili svet", namenjena predvsem osnovnošolcem, smo prepričani, da bo, tako kot večina TZS publikacij, ostala pomemben del njihovih domačih knjižnic tudi kasneje. Knjige otrokom ponujajo priložnost, da na zabaven in njihovi starosti primeren način spoznajo mogočne vladarje.

Vzbudile bodo njihovo zanimanje za širok razpon tem, ki jih bodo srečevali med izobraževanjem, ter željo po nadaljnem odkrivanju, bodisi sami bodisi s pomočjo staršev, učiteljev, starejših prijateljev ali sorojencev. Skrajšani življenjepisi ob koncu knjige, posvečeni tistim, ki jih nikakor ne smemo izpustiti, predstavljajo konec potovanja po teh straneh. Vendar pa je za radovedne učence to lahko šele začetek spoznavanja z drugimi, enako pomembnimi in zanimivimi osebnostmi, ali preprosto začetek nove avanture.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612514266
Leto izdaje 2017
Število strani 36
Dimenzije 22,0 x 28,5
Vezava Trda
Izdal Tehniška založba Slovenije
Avtor Miloš Mijatović
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ljudje, ki so spremenili svet - Vladarji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ljudje, ki so spremenili svet - Vladarji

Cena 13,99 €