V vrečki ni artiklov.
Ljudski zdravnik: Koristni nasveti za zdravje

Ljudski zdravnik

Knjiga Ljudski zdravnik je najpomembnejše in osrednje knjižno delo svetovno znanega švicarskega pionirja naravnega zdravljenja, Alfreda Vogla. V njej so združene njegove večdesetletne izkušnje s področja zdravljenja z zdravilnimi rastlinami, homeopatije, zdrave prehrane in zdravega načina življenja.

 V tej izdaji so v slovenskem jeziku prvič objavljena vsa manjkajoča poglavja in posodobitve, ki jih je Vogel zapisal od prvega izvoda, leta 1952, dalje. Od takrat do danes je bila knjiga prevedena v številne svetovne jezike in prodana v preko 2 milijonih izvodih.

Knjiga je več kot zbir receptov. Je prava zakladnica unikatnega znanja, ki je naredila Alfreda Vogla prepoznavnega, in združuje njegove lastne izkušnje s stoletnimi izkušnjami prednikov. V knjigi Vogel namesto hitrega, kratkotrajnega pristopa reševanja različnih težav, poznavalsko ubira pot terapevta, ki nas vodi do zdravja in prepriča o smislu in nujnosti zdravega načina življenja. Ljudski zdravnik.

Izjemno delo izjemnega človeka, ki nam z nešteto preprostimi, a zato nič manj učinkovitimi nasveti pomaga ohranjati zdravje in premagovati vse mogoče tegobe in bolezni. 

Delo mnogi označujejo kot knjigo z „izvirno kodo“. Ko jo boste začutili, bo mnogo več kot okras na knjižni polici. Upamo si trditi, da jo bodo s hvaležnostjo nekoč prebirali tudi vaši pravnuki.

Obsežno delo, zapisano kar na 656 straneh, prepriča s preprostim in razumljivim jezikom. Trda vezava s platnenim ovitkom in vročim tiskom ter kakovosten papir jo naredijo privlačno tudi na oko. Gotovo razlog več, da jo podarite sebi in ljudem, ki jih imate radi.

17189 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/preview942b019f8ef33aa3425bfc970235e53d.jpg 978-961-269-796-9
44.9 EUR 2020-09-28 Zaloga: Na zalogi

Ljudski zdravnik: Koristni nasveti za zdravje

Ljudski zdravnik: Koristni nasveti za zdravje Alfred Vogel

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 224 zlatnikov = 2,24 €.
Izjemno delo izjemnega človeka, ki nam z nešteto preprostimi, a zato nič manj učinkovitimi nasveti pomaga ohranjati zdravje in premagovati vse mogoče tegobe in bolezni. Ljudski zdravnik že vse od nastanka leta 1952 predstavlja preizkušen vir nasvetov za ohranjanje zdravja oz. zdravljenje po naravni poti. Delo, prodano v več kot 2 milijonih izvodih, mnogi označujejo kot knjigo z „izvirno kodo“. Ko jo boste začutili, bo mnogo več kot okras na knjižni polici. Upamo si trditi, da jo bodo s hvaležnostjo nekoč prebirali tudi vaši pravnuki. Knjiga Ljudski zdravnik je na ...
Cena: 44,90 €

Podrobnosti artikla Ljudski zdravnik: Koristni nasveti za zdravje

ISBN 978-961-269-796-9
Leto izdaje 2012
Število strani 656
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Alfred Vogel

O avtorju Ljudski zdravnik: Koristni nasveti za zdravje

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Ljudski zdravnik: Koristni nasveti za zdravje

Oglejte si tudi