V vrečki ni artiklov.

Lora Pavilack

Lora Pavilack in Nikki Alstedter dobri dve desetletji navdihujeta in vodita zdravo gibanje kot mojstrici pilatesa in učiteljici vadb gyrotonic in nia ter Franklinove metode. Kot poklicni plesalki sta se iz prve roke naučili, kako pomembni sta vzravnanost in pravilna telesna drža: Lora v plesni skupini Radio City Rockettes, Nikki pa kot zračna akrobatka.

Želja po lahkotnem in elegantnem gibanju ju je navdihnila k življenjskemu poslanstvu, da predata znanje o gibanju in zdravljenju tudi drugim. Sta vodilni v skupnosti velnesa in kot podjetnici vodita vadbene studie v Studio Cityju, Santa Barbari in Austinu. Učenci z njuno pomočjo preobrazijo svoje telo in zaživijo življenje, ki ga obožujejo.

Lora Pavilack

Lora Pavilack je nekdanja poklicna plesalka, ki je nastopala po vsem svetu, tudi v plesni skupini Radio City Rockettes. Lora Pavilack in Nikki Alstedter je lastnica studiev Pilates Studio City v Južni Kaliforniji in Pilates South Austin v Teksasu. Pri organizaciji Pilates Sports Center Lora Pavilack skrbi za izobraževanje na področju pilatesa, poleg tega je licencirana vaditeljica vadbenih tehnik Gyrotonic in Gyrokinesis, Da Vinci BodyBoard, Franklinove metode in drugih disciplin za izboljšanje telesnega ravnovesja. Z gibanjem pomaga ljudem izboljšati telesno držo, pridobiti moč in razviti ravnotežje. Tako zaživijo vzravnano in polno življenje.

V knjigi Vaje za hrbtenico brez bolečin Nikki Alstedter in Lora Pavilack delita  preproste vaje, ki krepijo zavedanje, da lahko brez bolečin živite ves dan, doma, v službi in na poti! Če boste preoblikovali držo, boste preoblikovali svoje življenje!

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani