V vrečki ni artiklov.

Lorna Byrne

Lorna Byrne se je rodila leta 1955 v Dublinu. Njeni prvi spomini segajo v zibelko, iz katere je opazovala svetleča mavrična bitja, ki so lebdela v zraku. Z njimi je vzpostavila stik in izvedela, da so angeli. Njeno pomanjkanje zanimanja za materialni svet je v odraslih vzbudilo skrb in zdravnik jo je že kmalu po rojstvu označil za duševno zaostalo. Duhovna bitja so jo že v otroških letih seznanjala s pomemebnimi nalogami in ji pomagala skozi težka obdobja odrinjenosti, ki jo je s svojo nenavadnostjo povzročala pri ljudeh. Angeli so še danes njeni učitelji in prijatelji, ki jo vodijo pri njenem poslanstvu.

Lorna Byrne

Lorna Byrne je mednarodna avtorica uspešnic z več kot milijonom bralcev po vsem svetu. Njene knjige Angeli v mojih laseh, Stopnice do nebes, Angelsko sporočilo upanja in Ljubezen iz nebes so prevedene v 30 jezikov.

Že od malih nog Lorna Byrne vidi angele. Zelo nenavadno – angele vidi fizično s toliko jasnosti, kot ostali vidimo ljudi. In vidi jih vsak dan. Ta umirjena, neizobražena Irka, pravi, da nima pojma, zakaj lahko vidi angele, ko drugi ne zmorejo, in dodaja, da je le običajna oseba.

Lorna Byrne se je rodila v petdesetih letih prejšnjega stoletja na Irskem in je odraščala, tako kot mnogi takrat, v denarno revni družini. Premagala je disleksijo. Svoje knjige je Lorna Byrne napisala s programsko opremo za prepoznavanje govora in pomočjo drugih pri lektoriranju in urejanju rokopisov. To je velik dosežek, saj so jo kot otroka označili za "zaostalo" zaradi disleksije in zaradi tega nikoli ni končala osnovnošolske izobrazbe. V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je Lorna Byrne, ko je pomagala očetu v garaži, srečala Joea, moža, ki mu je Angel Elijah napovedal, da se bosta z Lorno poročila. Zakonsko življenje je bilo težko. Joe je trpel zaradi hude bolezni in večino časa ni mogel delati. Par in njuni štirje otroci so živeli v revščini. Leta 2000 - znova, ko je Angel Elija napovedal - je Joe umrl, Lorna Byrne pa je ostala sama s štirimi otroki. Njen najmlajši otrok je imel komaj štiri leta.

Ljudje pa so vedno vedeli, da je v Lorni Byrne nekaj "drugačnega" ali "posebnega" in ko so njeni otroci odraščali, se je beseda širila in mnogi so začeli obiskovati Lorno. Pri njej so iskali ozdravljenje ali modrost preko Boga in angelov. Že od malih nog so angeli govorili Lorni Byrne, da bo napisala knjigo o njih. Lorna Byrne se je samo smejala in jim rekla, da je malo verjetno, ker ima disleksijo in težko bere ali piše. Vendar je Lorna Byrne leta 2003 začela pisati svojo prvo knjigo in v njeno življenje so prišli ljudje, ki so ji znali pomagati. Maja 2008 je v Veliki Britaniji in na Irskem izšla knjiga Angeli v mojih laseh.

Lorna Byrne je skozi svoje zapise predstavila sporočila Boga in angelov. Nekatera sporočila, ki jih Lorna deli s svetom so:

* Vsak človek ima dušo.

* Vsak človek ima angela varuha.

* Bog je resničen.

* Ni važno, v kaj verjamete ali celo, če verjamete v nič.

* Vedno je upanje.

* Molitev je močna.

Lornine pozitivne vizije sveta, ki so ji jo prenesli Bog in angeli, so, da svet spremeni v bolj ljubeč kraj. Njen cilj je spodbujati mir in pomagati svetu, da ga doseže. Najpomembneje je, da želi Lorna Byrne svetu dati upanje. Veliko moških, žensk in otrok vseh starosti se obrne na Lorno prek njenih družbenih medijev in njene spletne strani, da ji povedo, da so jim knjige v življenje vrnile upanje. Ena vizija prihodnosti ki jo Lorna promovira po božji volji, je, da bi morale vse religije na svetu in tudi tiste, ki se ne opredelijo za verske, biti pod enim okriljem. Lorna Byrne to spodbuja z razlago moči skupne molitve pri svojem delu.

Lornino otroštvo je bilo izziv iz več razlogov, vključno s težkimi družinskimi odnosi, kjer so Lorno pogosto opažali kot drugačno. Kljub specifičnim učnim težavam pa je Lorna Byrne dosegla marsikaj. Njeno osiromašeno ozadje in odvračanje od otroštva naredita Lornine dosežke še toliko bolj impresivne. Lorna Byrne vztraja, da je njen najpomembnejši dosežek vzgoja štirih otrok po smrti ljubljenega moža. Lorna sporoč, da je starševstvo najpomembnejše delo na vsem svetu.

Lorna Byrne je bila velikokrat predstavljena v svetovnih televizijskih, radijskih in tiskanih medijih, vključno s CNN, NBC Today, BBC, The London Times, The Economist in številnimi drugimi. Lornino delo je vključevalo veliko razprodanih svetovnih dogodkov. Njeno občinstvo je po vsem svetu, na primer v Združenem kraljestvu, Nemčiji in Hong Kongu. Lorna je povabila Betty Williams, nobelovca, v New York, da bi pomagala spodbujati mir med sunitskimi in šiitskimi muslimani. Lorni se je pridružil Mike Dooley, avtor uspešnic New York Timesa, govornik in podjetnik, ki je pripravil tri delni webinar. Marca 2011 je Lorna Byrne prejela nagrado World Harmony Runch Beacher Award za navdihujoče skupnosti s svojim življenjem in dejanji. Lorna je leta 2015 ustanovila otroško fundacijo Lorna Byrne.

Dela Lorne Byrne: Stopnice do nebes, Ljubezen iz nebes, Angelsko sporočilo upanja, Angeli v mojih laseh ...

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani