V vrečki ni artiklov.
Lučka - Slikanica - Zbirka Cicibanija
Samo malo luči je potrebno, da prežene temne občutke. Žal je takrat, ko gremo skoznje, ponavadi ne najdemo. Onstran naše jeze, zamere in bolečine pa je ocean ljubezni, ki je tako velik in prostran, da lahko izpere vsako rano, pravi Debbie Ford, novodobno svetovalka, ki je napisala tudi knjigo Temna stran iskalcev svetlobe. Lučka, ta čudovita slikanica, ki jo avtorja tokrat poklanjata otrokom in odraslim, nam spregovori prav o tem. Značilno Lainščkovo poetično besedilo namreč prinaša univerzalno sporočilo, ki nam ustvarja občutek trajne vrednosti, primerjava z deli, kot so Jonatan Livingston Galeb Richarda bacha, Mali princ Antoineja de Saint Ä Exuperyja in srečni kraljevič Oscarja Wilda, pa se nam vsiljuje kar sama po sebi. Srčnost, dobrota, ljubezen, upanje Ä vse to so pojmi, ki v Lainščkovi in Ribičevi Lučki dobivajo svoj polni pomen.
11820 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielimport/9a9b63cb324e12d013ede796a35a2f7e.jpg 961-219-082-8
10.5 EUR 2020-10-05 Zaloga: Na zalogi
-30%

Lučka - Slikanica - Zbirka Cicibanija

Lučka - Slikanica - Zbirka Cicibanija Feri Lainšček

Samo malo luči je potrebno, da prežene temne občutke. Žal je takrat, ko gremo skoznje, ponavadi ne najdemo. Onstran naše jeze, zamere in bolečine pa je ocean ljubezni, ki je tako velik in prostran, da lahko izpere vsako rano, pravi Debbie Ford, novodobno svetovalka, ki je napisala tudi knjigo Temna stran iskalcev svetlobe. Lučka, ta čudovita slikanica, ki jo avtorja tokrat poklanjata otrokom in odraslim, nam spregovori prav o tem. Značilno Lainščkovo poetično besedilo namreč prinaša univerzalno sporočilo, ki nam ustvarja občutek trajne vrednosti, primerjava z deli, kot so Jonat...

Vroča cena: 10,50 €

Prihranek: 4,50 € (30%)

Redna cena: 15,00 €

Podrobnosti artikla Lučka - Slikanica - Zbirka Cicibanija

ISBN 961-219-082-8
Leto izdaje 2005
Število strani 33
Dimenzije 20,5 x 28,5
Vezava Ne
Izdal Franc - Franc
Avtor Feri Lainšček

O avtorju Lučka - Slikanica - Zbirka Cicibanija

Feri Lainšček

Feri Lainšček

Pisatelj Franc Lainšček nastopa v javnosti z imenom Feri Lainšček. Njegova bibliografija obsega že več kot 100 knjižnih enot, napisal je 16 romanov, po štirih pa so posneti celovečerni igrani filmi. 

  • Po romanu Namesto koga roža cveti je posnet film Halgato in TV nadaljevanka v treh delih Halgato. 
  • Po romanu Ki jo je megla prinesla je posnet film Mokuš. 
  • Po romanu Vankoštanc je nastal film Traktor, ljubezen in rock ´n´ rol 
  • Po romanu Petelinji zajtrk je posnet film z enakim naslovom. 


Za svoja dela je prejel številne prestižne nagrade, med njimi nagrado Prešernovega sklada, nagrado Kresnik za najboljši slovenski roman in nagrado Večernica za najboljše slovensko mladinsko delo. 
Njegovi romani so prevedeni v angleščino, nemščino, madžarščino, hrvaščino in češčino. Je tudi pisec besedil za številne jazz, pop in rock skupine. 

Več o Feri Lainšček

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Lučka - Slikanica - Zbirka Cicibanija

Feri Lainšček

Vroča cena: 10,50 €

Prihranek: 4,50 € (30%)

Redna cena: 15,00 €

Lučka - Slikanica - Zbirka Cicibanija

Oglejte si tudi