V vrečki ni artiklov.

Lucy H. Pearce

Lucy H. Pearce je avtorica številnih knjig in prodajnih uspešnic Amazona, namenjenih deklicam in ženskam. V svojih knjigah raziskuje ženstvenost in razkriva moč ženske. Njene knjige so v prvi vrsti namenjene vsem ženskam, ki želijo spoznati, prebuditi in častiti svojo žensko naravo, saj je njeno življenjsko poslanstvo opolnomočenje žensk. Živi na Irskem, kjer vodi založbo Womancraft Publishing, v okviru katere izhajajo knjige, ki spreminjajo življenje žensk po vsem svetu. Izdajajo jih ženske – za ženske.

Lucy H. Pearce

Lucy H. Pearce je večkratna Amazonova avtorica uspešnic, založnica, živahna umetnica, učiteljica in mati treh otrok.

Njene literarne knjige, ki spreminjajo življenje, so: Creatrix, Medicina, Full Circle Health, Burning Woman, Moon Time, Rainbow Path. 

Lucy H. Pearce je prispevala k številnim knjižnim antologijam. Delo Lucy H. Pearce je predstavljeno v časopisu If Women Rose Rooted, njena umetnost pa je objavljena v revijah, dnevnikih in koledarjih po vsem svetu.

Lucy H. Pearce, nekdanja sodelujoča urednica revije JUNO, je ustanoviteljica založbe Womancraft, ki objavlja ženske knjige, ki spreminjajo življenje in spreminjajo paradigme. Lucy H. Pearce je navdušena nad ustvarjalnostjo babic in ponuja uredniške storitve pri Lucent Word.

Skoraj desetletje je na spletnem portalu Dreaming Aloud.net Lucy H. Pearce pisala o ustvarjalnosti in materinstvu. Njeni članki so objavljeni v časopisih, spletnih straneh in revijah po vsem svetu.

Lucy H. Pearce živi v majhni rožnati hiši z belimi polkni v vasici svojega rojstva na obali v vzhodnem Corku na Irskem, kjer z možem soustvarja življenje in skrb za družino.

Lucy h. Pearce ve, kaj je potrebno, da ideje premaknemo iz semena v popolnoma ukoreninjeno rastlino. Pozna ustvarjalni proces od znotraj navzven.

Ve, kako je biti zelo občutljiv in premalo samozavesten. Da se borimo z depresijo in tesnobo. Lucy H. Pearce vas prosi: ne dovolite, da vas to zaustavi niti za sekundo. Vedno obstaja rešitev. S kreativnostjo zdravimo sebe ... in vse tiste, katerih življenja se dotaknemo.

In pomembno je, da niti za trenutek ne mislite, da ni. Ali pa, da lahko to odložite za trenutek. Naš svet potrebuje vse barve in inovacije, ki jih lahko damo zdaj. Naše skupnosti, globalne in lokalne, so lačne ljudi z vizijo, projektov upanja, ljudi, ki so v celoti v njihovi moči in ne prevladuje strah.

Lucy H. Pearce pravi, da moramo najti pogum, da izkoristimo svoje največje vizije in jih zaživimo. Poosebljati moramo svoje vrednote. Drzniti si verodostojno živeti. Sanjati nove sanje ne samo zase, ampak za celotno človeško raso. 

Vsak naš glas je tako pomemben. V teh prehodnih časih je naša skupna energija tako nujno potrebna. Skupaj lahko ustvarjamo spremembe.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani