V vrečki ni artiklov.
Macrame otroški mix

Zapestnica

Unisex zapestnica kolekcije Macrame za naše najmlajše, ki je narejena iz različnih kamnov.

Material: Snežni Obsidijan, Kamena Strela, Roževec, Ametist, Kalcedon, Amazonit, Karneol, Korala, Mačje Oko, Tigrovo Oko, Oniks, Dalmatinski Jaspis

Dolžina: prilagodljiva od 12-22 cm

Teža: 4 g

Velikost kamnov:  6mm

Mačje oko

Mačje oko povečuje ozaveščenost in pomaga osebi, da se ne ujame v čustva. Ljudje, ki psihološko zdravijo, bi morali nositi ta kamen v zlatem kompletu na prstancu ali mezincu; pomagal jim bo zaščititi se pred negativnimi vplivi.

Ta kamen je dober za alergije, ponavljajoče prehlade, prenapolnjenost žil s krvjo in alergijsko astmo. Pomaga pri nepravilnem delovanju ledvic.

Amazonit

Amazonit daje večjo vitalnost in življenjsko moč. Če ga položimo pod vzglavnik, nudi bolj globok in sproščen spanec ter daje miren in daljnoviden vsakdan. Prodre skozi grleno in srčno čakro in aktivira kreativne in umetnostne lastnosti v nas in nam pomaga, da jih bolje izrazimo. Daruje več tolerance in potrpljenja, osvobodi pred skopostjo, egoizmom in lakomnostjo.

Deluje proti bolečinam v področju solarnega pleksusa in varuje srce. Umirjeno deluje na živčni sistem in tako izniči krče in napenjanje na področju hrbta in vratu. Sproščujoče deluje na mišice v rokah, ramenih in vratu, posebne lastnosti pa so blaženje bolečin pri močnih, kroničnih ali migrenskih glavobolih v celotnem področju lobanje. Te močne bolečine se ublažijo in pozdravijo s polaganjem plošče iz amazonita ali nošenjem ogrlice iz amazonita.

Karneol

Pomaga nam pri soočenju strahov, povezanih z izgubo, da lažje sprejmemo, kar je bilo. Karneol je kristal zaščite, krepi koncentracijo, pomaga premagovati strah, stimulira spolno čakro in krepi zavest. Nošenje karneola spodbuja uresničevanje lastnih sanj in ciljev ter vas navda z ustvarjalnostjo. Prav tako uravnava tok energije med umom in telesom. Ko tok energije ni v ravnovesju, to občutimo kot zmedenost, frustracije in nezmožnost čutiti veselje.

Deluje tako, da vas prizemlji in ohranja bolj zavestne. Njegova energija pomaga uravnovesiti vaše notranje energije in najti sredino med potrebami in željami. Izboljšuje pretok krvi, povečuje apetit, ugodno vpliva na jetra in ledvice. Karneol pospešuje metabolizem. Ugodno vpliva tudi na težave s tesnobo. 

3456457456 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/a/macrame-otroski-mix.jpg
22.4 EUR 2021-04-18 Zaloga: Na zalogi
-20%

Macrame otroški mix

Macrame otroški mix

Unisex zapestnica kolekcije Macrame za naše najmlajše, ki je narejena iz različnih kamnov.

Vroča cena: 22,40 €

Prihranek: 5,60 € (20%)

Redna cena: 28,00 €

Podrobnosti artikla Macrame otroški mix

Izdal Moirai

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).