Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Magnetno zdravljenje - Kako izkoristiti moč naravnega magnetizma

Magnetna terapija pomeni namestitev majhnih magnetov na določene dele telesa za lajšanje številnih zdravstvenih tegob sodobnega časa, kot so artritis, revmatizem, glavoboli, migrene, bolečine v mišicah … Knjigi je priloženih deset magnetov za zdravilno uporabo. Knjiga pojasni značilnost magnetizma in je hkrati ilustriran vodnik po njegovi uporabi ob široki paleti bolezenskih stanj. Razloži tudi, kako ta postopek dopolnjuje druge oblike zdravljenja, tako naravnega kot konvencionalnega. Vključuje resnične primere iz prakse, ki pokažejo, kako lahko »kombiniran« pristop pripomore k uspešnemu zdravljenju. Priloženih je deset magnetov za zdravilno uporabo. Jasni nasveti, ki omogočajo takojšen začetek terapije. Olajšanje bolečin pri številnih zdravstvenih težavah.
Dodaj na seznam želja

Magnetna terapija pomeni namestitev majhnih magnetov na določene dele telesa za lajšanje številnih zdravstvenih tegob sodobnega časa, kot so artritis, revmatizem, glavoboli, migrene, bolečine v mišicah …

Knjigi je priloženih deset magnetov za zdravilno uporabo.

Knjiga pojasni značilnost magnetizma in je hkrati ilustriran vodnik po njegovi uporabi ob široki paleti bolezenskih stanj. Razloži tudi, kako ta postopek dopolnjuje druge oblike zdravljenja, tako naravnega kot konvencionalnega. Vključuje resnične primere iz prakse, ki pokažejo, kako lahko »kombiniran« pristop pripomore k uspešnemu zdravljenju.

Priloženih je deset magnetov za zdravilno uporabo.
Jasni nasveti, ki omogočajo takojšen začetek terapije.
Olajšanje bolečin pri številnih zdravstvenih težavah.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-17-5
Leto izdaje 2012
Število strani 112
Dimenzije 18,0 x 21,0
Izdal Ara
Avtor Thierry Bizot
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Magnetno zdravljenje - Kako izkoristiti moč naravnega magnetizma
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Magnetno zdravljneje - Kako izkoristiti moč naravnega magnetizma

Cena 23,90 €