V vrečki ni artiklov.
Magnezijevo olje - za športnike

Magnezijevo olje za športnike

Magnezij predstavlja najpomembnejšo rudnino v zdravi prehrani športnika. Med telesnimi napori in pospešeno presnovo se porabi in z znojem iz telesa izloči velika količina magnezija. 

Magnezijevo olje za športnike BetterYou je pridobljeno iz rude, izkopane iz globine ene milje pod površjem območij, ki so bila pred 250 milijoni let prekrita z zgornje permijskimi evropskimi morji.  
 
Delovanje:

Med telesnimi napori in pospešeno presnovo se porabi in z znojem iz telesa izloči velika količina magnezija. Magnezijevo olje za športnike predstavlja vir magnezija, ki se ob nanosu absorbira neposredno v kožno tkivo, takoj vstopi v celice in nadomesti magnezij v telesu, ki je bil porabljen med naporno telesno aktivnostjo. Magnezij zagotavlja oskrbo mišic s kisikom med telesno aktivnostjo. Tako prispeva k večji zmogljivosti, kakor tudi k hitrejši in učinkovitejši regeneraciji.

Zaradi vsebnosti eteričnih olj pršilo Magnezijevega olja za športnike predstavlja tudi učinkovito sredstvo za sproščanje in krepitev mišic in sklepov. 

Magnezijevo olje za športnike se lahko uporablja pred športno aktivnostjo, med športno aktivnostjo in po športni aktivnosti in zaradi tega predstavlja učinkovito sredstvo za ohranjanje in izboljševanje telesnih zmogljivosti, zdravja in dobrega počutja.

Navodila za uporabo: Nanesite 10 - 20 razprškov pred in po vadbi na katerikoli del telesa (priporočamo aktivne mišice) in z masiranjem vtrite v kožo. Za najboljši učinek priporočamo nanos na čisto kožo po umivanju.

Nasvet: Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine (1 do 3 razprške) na različne dele telesa.

Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi izgine. V kolikor je srbenje moteče, lahko 2-3 minute po nanosu kožo obrišete ali celo sperete. Preprečite stik z očmi in ranami. Priporočamo pred in po športnih aktivnostih.

10 razprškov zagotavlja 180 mg magnezija. Vsebuje Zechstein Inside® magnezijev klorid.

Vsebina: 100 ml za do 600 pršenj 

Sestavine: Koncentrirana raztopina Zechstein Inside® magnezijevega klorida heksahidrata (voda, magnezijev klorid heksahidrat), olje grozdnih pešk, emulgator: polisorbat 20, eterična olja limone, kafre, črnega popra. 

Porabite v 12 mesecih po odprtju. 

* Zaradi prisotnosti eteričnih olj naj Magnezijevo olje za športnike uporabljajo osebe, starejše od 12 let. Iz istega razloga se odsvetuje uporaba nosečnicam in doječim materam. 

5060148522838 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/a/magnezijevo_olje_za_sportnike.jpg
19 EUR 2021-03-01 Zaloga: Na zalogi
-20%

Magnezijevo olje - za športnike

Magnezijevo olje - za športnike

Pršilo z magnezijem in eteričnimi olji grozdnih pešk, limone, kafre in črnega popra.

Vroča cena: 19,00 €

Prihranek: 4,70 € (20%)

Redna cena: 23,70 €

Podrobnosti artikla Magnezijevo olje - za športnike

Vsebina 100 ml
Proizvajalec Sitis

    Kategorije

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).