Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Mala knjiga energijske medicine

Na zalogi
SKU
9789612291327
Dodaj v primerjavo
Cena 19,00 €
Dodaj na seznam želja

Priročnik Mala knjiga energijske medicine svetovno priznane zdravilke Donne Eden je preprost, lahko uporabljiv »žepni vodič« za enega najmočnejših alternativnih postopkov zdravljenja, kar jih obstaja danes.

V tej knjižici Donna črpa iz svojih tridesetletnih izkušenj in bralcem poda preprosto bistvo energijskega zdravljenja. Priporoča vaje, s pomočjo katerih se lahko počutite pomlajene, srečnejše, živahnejše in manj zaskrbljene.

Predstavitev vsakodnevnih petminutnih vaj za obnavljanje normalnega energijskega pretoka v telesu in v nadaljevanju informacije o vajah za energijsko zdravljenje lahko pomagajo v boju proti številnim zdravstvenim stanjem, od glavobola in slabosti do nespečnosti in navadnega prehlada.

Mala knjiga energijske medicine je pomembno čtivo za vsakogar, ki išče, kako bi izboljšal splošno zdravje in dobro počutje.

Vključuje 5-minutno dnevno energijsko rutino.

O AVTORICI

Donna Eden je že od otroštva sposobna videti fine energije telesa, in ne le da z njimi dela za boljše zdravje, srečo in vitalnost, ampak ji je uspelo tudi na področju učenja ljudi, ki finih energij ne vidijo, sedaj pa z njimi lahko delajo z veseljem in učinkovito.

Njena prva knjiga Energijska medicina je klasika na tem področju, prevedena je bila v petnajst jezikov in prejela dve knjižni nagradi. Njeno nadaljevanje Energijska medicina za ženske je prejelo nagrado za najboljšo knjigo za zdravljenje.

Dondi Dahlin, Donnina najmlajša hči, je zrasla z energijsko medicino kot delom vsakdanjega življenja.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612291327
Leto izdaje 2017
Število strani 88
Dimenzije 17,0 x 17,0
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Avtor Donna Eden
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mala knjiga energijske medicine
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Mala knjiga energijske medicine

Cena 19,00 €