V vrečki ni artiklov.
Mala Sončna Žarkica in zajčja družina (Ozara Slovenija – Nacionalno združenje za kakovost življenja)

Mala Sončna Žarkica in zajčja družina je terapevtska knjižica izpod peresa Christofa Lehmanna, otroškega psihologa. Namenjena je predšolskim otrokom, ki se spopadajo z izgubo starša. Majhnemu otroku skuša olajšati težko izkušnjo s pomočjo terapevtske pripovedi.
 
Knjiga je čudovito likovno opremljena z ilustracijami grafične oblikovalke in ilustratorke Maje Čuk, katere vodilo pri ilustriranju in oblikovanju so bila čustvena stanja otroka, ki doživlja omenjene travmatične izkušnje. Knjiga naj bi na ranjenega otroka delovala pomirjujoče, zato se zgodba in njene informacije počasi oziroma kontrolirano razpredajo pred bralcem.
 
Zgodba je ovita v slutnjo gibljivega filma. Presojne strani so med seboj konceptualno povezane, tako da ima lahko bralec občutek minevanja časa. S tem občutkom, da se stvari spreminjajo, da čas vztrajno teče dalje, želimo tudi otroku približati idejo, da čas zaceli vse rane.
 
Mala Sončna Žarkica in zajčja družina je nedvomno odlično orodje za strokovnjake, ki se ukvarjajo z na ta način travmatiziranimi otroki. Je tudi dragocen pripomoček vsem tistim staršem, ki so izgubili svojega partnerja, pa o tem ne znajo ali ne zmorejo spregovoriti s svojimi otroki.

978-961-93248-1-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/m/a/mala_soncna_zarkica.jpg 978-961-93248-1-3
14.95 EUR 2021-10-30 Zaloga: Na zalogi

Mala Sončna Žarkica in zajčja družina (Ozara Slovenija – Nacionalno združenje za kakovost življenja)

Mala Sončna Žarkica in zajčja družina (Ozara Slovenija – Nacionalno združenje za kakovost življenja) Christof Lehmann

Mala Sončna Žarkica in zajčja družina je terapevtska knjižica izpod peresa Christofa Lehmanna, otroškega psihologa. Namenjena je predšolskim otrokom, ki se spopadajo z izgubo starša. Majhnemu otroku skuša olajšati težko izkušnjo s pomočjo terapevtske pripovedi. Knjiga je čudovito likovno opremljena z ilustracijami grafične oblikovalke in ilustratorke Maje Čuk, katere vodilo pri ilustriranju in oblikovanju so bila čustvena stanja otroka, ki doživlja omenjene travmatične izkušnje. Knjiga naj bi na ranjenega otroka ...
Cena: 14,95 €

Podrobnosti artikla Mala Sončna Žarkica in zajčja družina (Ozara Slovenija – Nacionalno združenje za kakovost življenja)

ISBN 978-961-93248-1-3
Leto izdaje 2012
Število strani 56
Dimenzije Ne
Vezava Trda vezava
Izdal Založba Sanje
Avtor Christof Lehmann

O avtorju Mala Sončna Žarkica in zajčja družina (Ozara Slovenija – Nacionalno združenje za kakovost življenja)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).