V vrečki ni artiklov.
Mali vragci - Vodnik za spremembo vašega družinskega življenja in prijetnejše trenutke z otroki
Vsak starš si želi vzgojiti srečnega, pozitivnega in uspešnega otroka, toda pri tej zahtevni nalogi se nenehno srečuje s premnogimi vprašanji. - Nič ne uboga. - Ni pomembno, kolikokrat mu rečem, sploh me ne posluša. - Ne vem več, kaj naj storim, čisto obupana sem že. … so besede premnogih staršev v pogovorih o otrocih in vzgoji. Iskanja rešitev za take težave so se na Britanski televizijski družbi BBC lotili s serijo odličnih oddaj, v katerih so na podlagi posnetega vedenja v družinah z vzgojnimi problemi različni strokovnjaki pomagali le-tem dobiti vpogled v njihove vzorce obnašanja in najti nove, pozitivne pristope, s katerimi bi lahko težave premagali. Nekateri primeri in načini spopadanja s težavami so predstavljeni v pričujočem priročniku. V tem nazornem, jedrnatem in pozitivnem vodniku klinična psihologinja dr. Tanya Byron in producentka Sacha Baveystock na podlagi tehnik iz televizijske serije Mali vragci skušata pomagati staršem pri premagovanju pogostih vedenjskih težav otrok. Tanya in Sacha s preprostim pristopom staršem pokažeta, kako: þ razumeti težave, s katerimi se spopadajo, þ s pozitivnim pristopom vzpostaviti učinkovitejšo in prijetnejšo vzgojo, þ se spopadati s pogostimi težavami otrok, kot so prepiranje, nasilje, slabe prehranjevalne navade, uporaba stranišča, kljubovanje in čustvene težave, tesnobe in nizka stopnja samozavesti. Študije primerov iz televizijske serije nazorno prikazujejo, kako je mogoče premagati izzive in vnesti spremembe v družinsko življenje.
978-961-6804-10-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/a/mali_vragci.jpg 978-961-6804-10-3
9.99 EUR 2021-01-30 Zaloga: Na zalogi
-54%

Mali vragci - Vodnik za spremembo vašega družinskega življenja in prijetnejše trenutke z otroki

Mali vragci - Vodnik za spremembo vašega družinskega življenja in prijetnejše trenutke z otroki Sacha Baveystock Tanya Byron

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 49 zlatnikov = 0,49 €.
Vsak starš si želi vzgojiti srečnega, pozitivnega in uspešnega otroka, toda pri tej zahtevni nalogi se nenehno srečuje s premnogimi vprašanji. Študije primerov iz televizijske serije nazorno prikazujejo, kako je mogoče premagati izzive in vnesti spremembe v družinsko življenje.

Vroča cena: 9,99 €

Prihranek: 11,71 € (54%)

Redna cena: 21,70 €

Podrobnosti artikla Mali vragci - Vodnik za spremembo vašega družinskega življenja in prijetnejše trenutke z otroki

ISBN 978-961-6804-10-3
Leto izdaje 2010
Število strani 155
Dimenzije 15,5 x 23,5
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Sacha Baveystock
Tanya Byron

O avtorju Mali vragci - Vodnik za spremembo vašega družinskega življenja in prijetnejše trenutke z otroki

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Mali vragci - Vodnik za spremembo vašega družinskega življenja in prijetnejše trenutke z otroki

Oglejte si tudi