Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Mamice v pogonu

Gaskellova z barvitimi liki, kot so prodajalka spolnih pripomočkov Melinda, Emilija, zelo seksi knjižničarka, in Mandy, »najbolj tekmovalna mamica v Orange Grovu«, naredi branje še bolj zabavno. Pripoved je ganljiva, zabavna in začinjena z ostrimi dialogi. Mamice v pogonu so čudovita pridobitev na seznamu knjig o prijateljstvu.
Dodaj na seznam želja

Pravkar ločena ocenjevalka restavracij in mati samohranilka Ana je odlična kandidatka za skupino Mamice prihajajo skupaj. Toda niti sanja se ji ne, v kaj se spušča. Predsednica skupine je obsedena s svojo poporodno težo, in medtem ko pretirava s hrano, hkrati jemlje odvajala. Julija je ambiciozna odvetnica, ki je zagledana v šefa, čeprav ima čudovitega moža, ki je zaradi otrok ostal na porodniškem dopustu. 

Chloe postane članica skupine potem, ko do bi porodne krče na zabavi in se je prisiljena zanesti na pomoč drugih žensk, medtem ko njen mož niha med ležanjem na tleh v položaju zarodka in bruhanjem. Te štiri nepopolne prijateljice stojijo ob strani druga drugi v težkih trenutkih, ki pa jih ni malo.

Gaskellova z barvitimi liki, kot so prodajalka spolnih pripomočkov Melinda, Emilija, zelo seksi knjižničarka, in Mandy, »najbolj tekmovalna mamica v Orange Grovu«, naredi branje še bolj zabavno. Pripoved je ganljiva, zabavna in začinjena z ostrimi dialogi. 

Mamice v pogonu so čudovita pridobitev na seznamu knjig o prijateljstvu, kot so Waiting to Exhale (1992), The Circle of Five (2003), and The Dirty Girls Social Club (2003).

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6778-48-0
Leto izdaje 2009
Število strani 440
Dimenzije 14,0 x 21,5
Vezava Trda
Izdal Anu Elara
Avtor Whitney Gaskell
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mamice v pogonu
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Mamice v pogonu

Cena 29,00 €