Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Management športnih prireditev

Na zalogi
SKU
078-961-90747-9-4
Dodaj v primerjavo
Cena 28,00 €
Dodaj na seznam želja

Priročnik Management (športnih) prireditev celostno obravnava problematiko managementa in organiziranja vseh vrst športnih prireditev - od ideje, kandidature, priprav, same izvedbe, do koriščenja posrednih, nefinančnih učinkovi prireditve. Z namenom olajšati  delo organizatorjem ter s tem dvigniti uspešnost prireditve sta avtorja teoretične osnove podkrepila s številnimi primeri tako domače kot tuje dobre prakse.

Priročnik ni namenjen le organizatorjem velikih športnih prireditev ampak je prikazan univerzalen pristop k pripravi/organizaciji primeren tudi za pridobivanje in zvedbo manjših prireditev, ne le športnih, tudi kulturnih in družabnih.

Priročnik je strukturno urejen v tri dele. Cilj prvega dela knjige je bralce spoznati z velikimi športnimi prireditvami, njihovimi družbenimi in ekonomskimi učinki tako pri nas kot v širšem globalnem okolju ter s tistimi posebnostmi, ki pomembno vplivajo na management oziroma ravnanje z njimi. Cilj drugega dela priročnika je bil razviti model managementa velikih športnih prireditev, ki bi bil dovolj prilagodljiv, dialektičen in odprt, da bi bil kot univerzalen model uporaben za management vseh vrst prireditev. Cilj tretjega dela priročnika pa je povezan predvsem s predstavitvijo sodobnega trenda pri organizaciji športnih (in tudi drugih) prireditev.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 078-961-90747-9-4
Izdal Agencija Poti
Avtor Edvard Kolar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Management športnih prireditev
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Management športnih prireditev

Cena 28,00 €