V vrečki ni artiklov.
Management športnih prireditev

Priročnik Management (športnih) prireditev celostno obravnava problematiko managementa in organiziranja vseh vrst športnih prireditev - od ideje, kandidature, priprav, same izvedbe, do koriščenja posrednih, nefinančnih učinkovi prireditve. Z namenom olajšati  delo organizatorjem ter s tem dvigniti uspešnost prireditve sta avtorja teoretične osnove podkrepila s številnimi primeri tako domače kot tuje dobre prakse.

Priročnik ni namenjen le organizatorjem velikih športnih prireditev ampak je prikazan univerzalen pristop k pripravi/organizaciji primeren tudi za pridobivanje in zvedbo manjših prireditev, ne le športnih, tudi kulturnih in družabnih.

Priročnik je strukturno urejen v tri dele. Cilj prvega dela knjige je bralce spoznati z velikimi športnimi prireditvami, njihovimi družbenimi in ekonomskimi učinki tako pri nas kot v širšem globalnem okolju ter s tistimi posebnostmi, ki pomembno vplivajo na management oziroma ravnanje z njimi. Cilj drugega dela priročnika je bil razviti model managementa velikih športnih prireditev, ki bi bil dovolj prilagodljiv, dialektičen in odprt, da bi bil kot univerzalen model uporaben za management vseh vrst prireditev. Cilj tretjega dela priročnika pa je povezan predvsem s predstavitvijo sodobnega trenda pri organizaciji športnih (in tudi drugih) prireditev.

078-961-90747-9-4 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/2/7/270382p738ednmainnaslovnica_managment_sportnih_prireditev_165x235.jpg 078-961-90747-9-4
28 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi

Management športnih prireditev

Management športnih prireditev Edvard Kolar

Priročnik Management (športnih) prireditev celostno obravnava problematiko managementa in organiziranja vseh vrst športnih prireditev - od ideje, kandidature, priprav, same izvedbe, do koriščenja posrednih, nefinančnih učinkovi prireditve. Z namenom olajšati  delo organizatorjem ter s tem dvigniti uspešnost prireditve sta avtorja teoretične osnove podkrepila s številnimi primeri tako domače kot tuje dobre prakse. Priročnik ni namenjen le organizatorjem velikih športnih prireditev ampak je prikazan univerzalen pristop k pri...
Cena: 28,00 €

Podrobnosti artikla Management športnih prireditev

ISBN 078-961-90747-9-4
Leto izdaje Ne
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Agencija Poti
Avtor Edvard Kolar

O avtorju Management športnih prireditev

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).