KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Mandala, mavrične steze (knjiga)

Pred vami je tretja knjiga Mavrične steze. Mavrica se pojavi, ko sije sonce in pada dež. Je pot in most,ki povezujeta. Pot, ki nas popelje do Luči.Luč, katero iščemo, čaka v nas. Čaka, da jo prižgemo. Mavrica nam omogoči uravnoteženost. Je simbol miru in odrešitve. Mandale, katere so zbrane v knjigi, nam pomagajo in nas vodijo k temu cilju.
Sodoben človek vedno bolj išče pot k notranjemu miru, ravnovesju. Hrepeni po harmoniji življenja, sobivanja, tako z notranjim kot tudi zunanjim svetom. Ugotavljamo, da smo šele na začetku poti, katera nas vodi k raziskovanju notranjih svetov, povezovanju, usklajevanju, spoznanju,da je vse eno. Vsi smo povezani med seboj kot kapljice v oceanu. Drobne kapljice, majhne, vendar neskončno dragocene v oceanu življenja in stvarstva. Pri tem iskanju poti do sebe in spoznanjih nam lahko pomagajo tudi mandale.
Mandale nas usmerjajo, opozarjajo in vodijo. Življenje je gibanje, spreminjanje, rast in razvoj. Z opazovanjem, koncentracijo, meditacijo in kontemplacijo na mandale uvidimo našo pravo pot. Naše življenje poteka v krogu in tudi na to nas opozarajajo mandale. Rojstvo in smrt sta zaključen krog. Poznamo tudi krog časa. Prišli smo iz Večnosti in vanjo se vračamo. Celo naše življenje je neke vrste mandala. Kako je sestavljena in kakšno življenje živimo je odvisno od misli, besed in dejanj. Z našimi mislimi, besedami in dejanji soustvarjamo življenja. V življenju je vse dovoljeno, vendar ni vse dobro. Bodimo pozorni in uporabimo razlikovanje. Postanimo hvaležni za vse izkušnje ter darove življenja. Kajti nič ni samoumevno. Mandale so z nami od rojstva do smrti. Od začetkov stvarstva. Omogočajo, da se iz teme dvignemo v svetlobo. So žarki svetlobe, ki nas usmerjajo in vodijo nazaj domov. Tema je odsotnost svetlobe. Svetloba je brezpogojna ljubezen. ki se nahaja v centru mandale. Tema je pozaba, kdop smo, od kod prihajamo in kakšna je naša naloga. Mandale so večne in vseprisotne. Jim ni konca, so neskončne v svoji raznolikosti, enkratne in nenadomestljive. Mi vsi smo mandale.

978-961-91672-4-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/n/untitled_1_1_6.jpg 978-961-91672-4-3
14.96 EUR 2021-06-24 Zaloga: Na zalogi

Mandala, mavrične steze (knjiga)

Mandala, mavrične steze (knjiga) Gabrijela Železnik Vanda Omejc

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 74 zlatnikov = 0,74 €.
Pred vami je tretja knjiga Mavrične steze. Mavrica se pojavi, ko sije sonce in pada dež. Je pot in most,ki povezujeta. Pot, ki nas popelje do Luči.Luč, katero iščemo, čaka v nas. Čaka, da jo prižgemo. Mavrica nam omogoči uravnoteženost. Je simbol miru in odrešitve. Mandale, katere so zbrane v knjigi, nam pomagajo in nas vodijo k temu cilju.Sodoben človek vedno bolj išče pot k notranjemu miru, ravnovesju. Hrepeni po harmoniji življenja, sobivanja, tako z notranjim kot tudi zunanjim svetom. Ugotavljamo, da smo šele na začetku poti, katera nas vodi k razi...
Cena: 14,96 €

Podrobnosti artikla Mandala, mavrične steze (knjiga)

ISBN 978-961-91672-4-3
Leto izdaje 2008
Število strani 95
Dimenzije 17,0 x 17,0
Vezava Trda vezava
Izdal Medium
Avtor Gabrijela Železnik
Vanda Omejc

    Kategorije

O avtorju Mandala, mavrične steze (knjiga)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).