Kako doseči želje, sanje, cilj? Manifestacija želja, sanj in ciljev se v današnjem času močno povezuje z zakonom privlačnosti, da enako privlači enako, kar pomeni, da lahko vsakdo izbira, kakšne misli bo gojil in kaj bo pritegoval v svoje življenje (že Napolen je je citiral: Vse kar si naš um zamisli in verjame, lahko doseže!).


Kaj je manifestacija želja


Ljudje želje, sanje in cilje (ljubezen, obilje, denar…) manifestirajo z različnimi tehnikami. Nekateri pravijo, da je treba odpraviti omejujoča prepričanja, ki nam stojijo na poti manifestacije želja, sanj in ciljev, saj lahko recimo želimo pritegniti v življenje idealnega partnerja, a obenem ne verjamemo, da si takšno osebo zares zaslužimo. Spet drugi prisegajo bolj na zastavljanje ciljev, saj lahko želje in sanje manifestiramo, če vemo, kaj bi radi. V ta namen je zelo priljubljena tehnika tako imenovani »vision board« oziroma tabla želja. Priljubljene so tudi tehnike vizualizacije, po katerih si v glavi narišemo sliko manifestiranih želja, sanj in ciljev, vse skupaj pa si nadvse živo predstavljati in v univerzum poslati čim natančnejšo sliko željenega, od barve do velikosti do vonja do občutkov v njegovi oziroma njeni prisotnosti.

Želje, sanje in cilji se manifestirajo oziroma uresničijo tudi s pozitivnimi afirmacijami oziroma pozitivnimi izjavami, ki jih čim večkrat ponovimo. Nenazadnje pa lahko želje in sanje manifestiramo (uresničimo), če se prepustimo, saj univerzum za nas najbolje ve, kako nam 'dostaviti' željeno. Pomembne naj bi bile tudi močne namere, saj če za nekaj ne prosimo, tega tudi ne moremo dobiti, upati si je treba prositi za nekaj, ker lahko sicer nastopi blokada do manifestacije želja in sanj.

Za pomoč pri uresničitvi oziroma manifestaciji želja, sanj in ciljev lahko zaprosimo tudi višji jaz, angele, duhovne vodnike in druga bitja, v katera verjamemo. Lahko si svoje želje in sanje tudi zapišemo, predvsem pa naj bi bilo za manifestacijo (uresničitev) pomembno, da so naše misli in občutki na frekvenci obilja. Nenazadnje pa je treba tudi delovati v smeri manifestacije svojih želja, sanj in ciljev.

Napoleon Hill pravi: Želja je prvi korak na poti do cilja, zato nikoli ne prenehajte sanjati in sanj podpreti še z gorečo željo – rezultati bodo odlični!

V knjižni rubriki manifestacija želja, sanj in ciljev priporočamo sledeče knjige: Z idejo do bogastva!, Prebujeni milijonar, Zakon privlačnosti, Resnično čarodejstvo, Bodi, kar hočeš & Vzemi, kar hočeš.

Manifestacija želja, sanj in ciljev

X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-12 od 63

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-12 od 63

na stran
Nastavi padajočo smer
Back to Top