V vrečki ni artiklov.

V Slovenijo prihaja Mantak Chia!

Ne zamudite enkratne priložnosti in se udeležite praktičnih delavnic!

Na njih se boste učili in praktično vadili s taoističnim mojstrom, uvrščenim med največje učitelje in mojstre na svetu, z več kot 50 let prakse ter poučevanja, avtorjem 75 knjig, ustanoviteljem Tao healing sistema samozdravljenja in še več.

Mantak Chia je star 75 let, zadnji otrok pa se mu je rodil pred komaj dvema letoma, ko je bil Mantak star neverjetnih 73 let! To je samo eden od dokazov, kako vitalen je lahko človek, če v svojo korist uporablja zdravilno energijo, ki nam je vsem na razpolago. :)

Več o delavnicah si lahko preberete in se nanje prijavite tukaj >>>


***


MANTAKOVE KNJIGE NAJCENEJE V SLOVENIJI!


Ob skorajšnjem prihodu največjega taoističnega mojstra v Slovenijo pa vam Cangurovci poklanjamo popust na njegovi svetovni uspešnici! :)


Tako se boste lahko še pred delavnicami spoznali z njegovimi tehnikami, lažje sledili delavnicam in ga v živo vprašali, kar vas zanima.

 

Ne spreglejte tudi drugih njegovih knjig, ki natančneje razlagajo zdravilno energijo in tao ljubezni, dve temi, o katerih bo na delavnici veliko govora.

 

Psst ... V tekoči številki Karme+ smo z Mantakom naredili tudi ekluzivni intervju pred prihodom v Slovenijo.

Na revijo se lahko naročite tukaj ali pa jo poiščete v najbližji trafiki, bencinski črpalki ali večji prodajalni Spar ali Mercator.