KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Margaretina sporočila - Angelski nasveti za svet in za vas

Gerry Gavin je bil, milo povedano, skeptičen, ko je začel zaznavati prve nadnaravne pojave. A ko so sporočila bitij z drugega sveta postajala vse glasnejša, jih je sprejel in se jim odprl. Ko je nato prišel v stik s svojim angelom varuhom, Margareto, je odkril, da se lahko sporazumeva z njo s pismi. Njuno dopisovanje se je začelo z osebnimi nasveti, a se je kmalu razširilo na nudenje pomoči vsem, ki so prišli h Gerryju, željni Margaretine modrosti.
 
V Margaretinih sporočilih Gerry angelove misli posreduje svetu. Bralce popelje na potovanje od začetka stvarjenja do sedanjih dni, na katerem razglablja, zakaj je sedanji trenutek tako posebno obdobje v zgodovini, in pojasnjuje, da imamo vsi zmožnost spreminjati planet. Načenja kontroverzna vprašanja in zavrača razširjene mite s preprostimi pojasnili v vsakdanjem jeziku. 

Ta knjiga bo v bralcih odmevala še dolgo po tistem, ko jo bodo odložili, in spreminjala njihov pogled na vsakdanje življenje. 

GERRY GAVIN je govorec, življenjski inštruktor, medij in vodja zelo uspešnih delavnic Angeli in šamani, na katerih se udeleženci neposredno povežejo s svojimi angeli in vodniki. Že več kot dve desetletji s povezovanjem sodobnih alternativnih terapevtskih tehnik in starodavnih šamanskih običajev uči, kako poslušati svoje telo, um in duha, da bi izkoristili vse svoje sposobnosti.

9789610137986 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/n/untitled_3_2_1.jpg 9789610137986
22.95 EUR 2021-06-19 Zaloga: Na zalogi

Margaretina sporočila - Angelski nasveti za svet in za vas

Margaretina sporočila - Angelski nasveti za svet in za vas Gerry Gavin

Gerry Gavin je bil, milo povedano, skeptičen, ko je začel zaznavati prve nadnaravne pojave. A ko so sporočila bitij z drugega sveta postajala vse glasnejša, jih je sprejel in se jim odprl. Ko je nato prišel v stik s svojim angelom varuhom, Margareto, je odkril, da se lahko sporazumeva z njo s pismi. Njuno dopisovanje se je začelo z osebnimi nasveti, a se je kmalu razširilo na nudenje pomoči vsem, ki so prišli h Gerryju, željni Margaretine modrosti. V Margaretinih sporočilih Gerry angelove misli posreduje svetu. Bralce popelje na potovanje od začetk...
Cena: 22,95 €

Podrobnosti artikla Margaretina sporočila - Angelski nasveti za svet in za vas

ISBN 9789610137986
Leto izdaje 2015
Število strani 168
Dimenzije 14,0 x 20,0
Vezava Trda vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Gerry Gavin

O avtorju Margaretina sporočila - Angelski nasveti za svet in za vas

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).