Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Margaretina sporočila - Angelski nasveti za svet in za vas - Žepnica

Na zalogi
SKU
9789610139799
Dodaj v primerjavo
Cena 9,99 €
Dodaj na seznam želja

Gerry Gavin je bil, milo povedano, skeptičen, ko je začel zaznavati prve nadnaravne pojave. A ko so sporočila bitij z drugega sveta postajala vse glasnejša, jih je sprejel in se jim odprl. Ko je nato prišel v stik s svojim angelom varuhom, Margareto, je odkril, da se lahko sporazumeva z njo s pismi. Njuno dopisovanje se je začelo z osebnimi nasveti, a se je kmalu razširilo na nudenje pomoči vsem, ki so prišli h Gerryju, željni Margaretine modrosti.
 
V Margaretinih sporočilih Gerry angelove misli posreduje svetu. Bralce popelje na potovanje od začetka stvarjenja do sedanjih dni, na katerem razglablja, zakaj je sedanji trenutek tako posebno obdobje v zgodovini, in pojasnjuje, da imamo vsi zmožnost spreminjati planet. Načenja kontroverzna vprašanja in zavrača razširjene mite s preprostimi pojasnili v vsakdanjem jeziku. 

Ta knjiga bo v bralcih odmevala še dolgo po tistem, ko jo bodo odložili, in spreminjala njihov pogled na vsakdanje življenje. 

GERRY GAVIN je govorec, življenjski inštruktor, medij in vodja zelo uspešnih delavnic Angeli in šamani, na katerih se udeleženci neposredno povežejo s svojimi angeli in vodniki. Že več kot dve desetletji s povezovanjem sodobnih alternativnih terapevtskih tehnik in starodavnih šamanskih običajev uči, kako poslušati svoje telo, um in duha, da bi izkoristili vse svoje sposobnosti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610139799
Leto izdaje 2015
Število strani 168
Dimenzije 14,0 x 20,0
Vezava Žepna knjiga
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Gerry Gavin
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Margaretina sporočila - Angelski nasveti za svet in za vas - Žepnica
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Margaretina sporočila - Angelski nasveti za svet in za vas - Žepnica

Cena 9,99 €