V vrečki ni artiklov.

Marjetka Novak

Mojstrica reikija Marjetka Novak je s svojimi angelskimi nasveti in metodami zelo iskana kot mentorica podjetnic in menedžerk, ki se spopadajo s težavami v financah, odnosih in so premalo samozavestne, ter želijo odkriti svoje poslanstvo, uživati v finančnem blagostanju, harmoniji in sreči, ter si končno dopustiti, da zablestijo v polnem sijaju. 

Marjetka Novak

Marjetka Novak je razvila »Metodo aktivacije in manifestacije obilja« in napisala več knjig o komuniciranju z angeli in razvoju nadčutnih sposobnosti. Predava tudi v tujini, zelo je iskana kot mentorica podjetnic in menedžerk, ki se spopadajo s težavami v financah, odnosih in so premalo samozavestne, ter želijo odkriti svoje poslanstvo, uživati v finančnem blagostanju, harmoniji in sreči, ter si končno dopustiti, da zablestijo v polnem sijaju. Marjetka Novak ima veliko izkušenj s proizvodnjo in prodajo lastne linije oblačil, v zadnjih 25 letih pa je s svojimi intuitivnimi darovi preoblikovala življenje več sto ljudem. Svojim strankam pomaga Marjetka Novak, da se prerodijo, manifestirajo nove priložnost in nepričakovane prihodke ter začnejo privlačiti obilje in pozitivna doživetja.

Marjetka Novak je tudi avtorica programa za usposabljanje certificiranih coachev za energijske transformacije s pomočjo angelov, za svoje poslanstvo pa si je zastavila pomagati ženskam po vsem svetu priti do obilja, radosti in uspehov, ki si jih želijo, pa tudi zaslužijo.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani