NEVERJETNA PRILOŽNOST - Podarjamo 10 kart za marketinško superkonferenco v vrednosti 300 eur!

 

Dragi Cangurovci, ponujmo vam priložnost, ki je ne gre zamuditi. Med vas podarjamo kar 10 mest na marketinški super konferenci "Zdravo podjetje" v vrednosti 300 eur na kateri bodo predavali mag. Aleš Lisac in izbrani strokovnjaki. Super konferenca se bo odvijala 31. januarja in 1. februarja 2013 v Thermani Laško.

Edini pogoj, da se boste lahko prav vi udeležili konference je, da do 27.1. opravite skupni nakup katerikoli knjig v naši spletni knjigarni v vrednosti 99,90 eur! 

Prvim desetim, ki bodo oddali naročilo v taki višini, bomo odposlali kontakt podjetja Lisac & Lisac, kamor bodo sporočili svoje kontaktne podatke in pridobili vse ključne informacije. Ne odlašajte, saj je število karto omejeno (še 9 kom na voljo)!

Več o vsebini in dogajanju na konferenci si lahko preberete spodaj.

 

Marketinška superkonferenca "Zdravo podjetje"

Predavatelj: mag. Aleš Lisac in izbrani strokovnjaki

 

Kakovost poslovnih izobraževanj podjetja Lisac & Lisac je prepričala tudi odgovorne na Microsoftu, ki zato ostaja glavni partner njihovih marketinških superkonferenc.

 

Tema druge Microsoft/Lisac&Lisac marketinške konference? Zdravo podjetje

Vse dogajanje in predavanja na konferenci se bodo odvijali s poudarkom na ohranjanju dobre kondicije in vitalnosti vašega podjetja, zato bodo predavatelji poskrbeli za relevantne odgovore na naslednja vprašanja:


1. Katere so ključne točke vašega poslovanja, ki jih morate takoj pregledati?

2. Katerih 7 urgentnih posegov na vaši spletni strani vam bo takoj prineslo denar? 

3. Kako povečati učinkovitost prodajalcev in kaj narediti s prodajalci, ki ne prodajajo dovolj dobro? 

4. Kako bomo delali v prihodnosti in kaj nam ponujajo nove tehnologije? 

5. Kako vaše dokumente berejo stranke? 

6. Zakaj ljudje pogosto šele po bolezni začnemo živeti bolj zdravo in kako se to pozna v podjetju?Velika novost in posebnost konference

V skladu z osrednjo temo konference - zdravje podjetja - bo sodelovalo vsaj 10 strokovnjakov, specialistov z različnih poslovnih področij, pri katerih se boste lahko naročili na brezplačen strokovni pregled vašega podjetja in jih obiskali v njihovih "ordinacijah" za marketing, internet, direktni marketing, družabna omrežja, finance in davke, komunikacijo itn. 

Zaradi odličnega odziva na lanski konferenci bodo tudi tokrat poskrbeli za "Mreženje, kot ga še ni bilo" ali "speed networking" s pomočjo Microsoftove posebne aplikacije. Računalnik vam bo izbral 20 drugih najprimernejših udeležencev, s katerimi se boste potem v 60  minutah (3 minute na udeleženca) pogovorili, spoznali in morda sklenili kakšen posel. S superkonference boste zagotovo spet odšli z nekaj novimi pomembnimi poznanstvi. 


Kdaj in kje?

Četrtek, 31. januar 2013, in petek, 1. februar 2013, Thermana Laško.


6 razlogov, zakaj se morate udeležiti dogodka 

  • Ker vsi v vašem podjetju želite, da bi vaše podjetje bilo in ostalo odličnega zdravja in v odlični kondiciji.
  • Ker je investicija v dogodek tako nizka (kar spet omogoča naš glavni sponzor, podjetje Microsoft), v ceni pa je že vključeno tudi spanje v hotelu, se vam bo vložek garantirano povrnil že v prvem tednu po konferenci.
  • Ker boste prejeli "napotnice" za celo vrsto strokovnjakov, ki bodo vaše podjetje brezplačno pregledali in vam izdali "recepte" za izboljšanje zdravstvenega stanja vašega podjetja.
  • Ker boste v družbi pametnih, visoko motiviranih in sposobnih ljudi.
  • Ker imate še dovolj časa, da dogodek vnesete v svoj koledar (rezervirajte 31. januar in 1. februar 2013).
  • Ker kot običajno Lisac & Lisac garantira, da bo dogodek 100% izpolnil vaša pričakovanja

 

Oglejte si nekaj fotografij iz lanske konference Microsoft/Lisac & Lisac:


Oglejte si video predstavitev namena konference mag. Aleša Lisca TUKAJ.

Back to Top