Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Marketinški vroči stolček

Na zalogi
SKU
961-91411-0-5
Dodaj v primerjavo
Cena 206,18 €
Preverjeni recepti za povečanje učinkovitosti vašega marketinga. Z njimi boste: znižali stroške razbremenili prodajalce povečali prodajo Paket Marketinški vroči stolček je sestavljen iz priročnika in CD-ja. Ima tudi 90 dnevno garancijo na vaše zadovoljstvo
Dodaj na seznam želja

Preverjeni recepti za povečanje učinkovitosti vašega marketinga

Brez ovinkarjenj, brez skrivanja. Prvič imate na voljo natančne postopke za izvedbo inovativnih marketinških pristopov, ki jih običajno svetovalci zaupajo strankam le na osebnih svetovanjih.

Se pri prodaji in marketingu srečujete z naslednjimi problemi:

 • Kupci pogosto ne vidijo vaših prednosti?
 • Oglašujete, pošiljate pisma, vendar dobrega odziva ni in ni?
 • Se kupci pogosto odločijo za cenejšega ponudnika?
 • Vaši zaposleni nimajo dovolj svežih marketinških idej, ki bi izstopale?
 • Na trgu je veliko odličnih potencialnih strank, vendar ne znate priti do njih?
 • Vaši obstoječi kupci ne kupujejo dovolj pogosto?

MVS vam nudi konkretne odgovore na vse te probleme. Je "biblija" praktičnih marketinških tehnik, ki vam bodo pomagale do uspeha vašega podjetja.

Na enem mestu dobite zbrano praktično vse, kar boste kadarkoli potrebovali na področju marketinga.

Ko ga boste začeli uporabljati, bo postal vaš zvesti pomočnik, na katerega se boste lahko kadarkoli obrnili po nasvet ali inspiracijo.

Ali lahko na trgu kupite stroj za povečanje prodaje?

Tako kot v proizvodnji potrebujete nov stroj, da povečate proizvodnjo, tako potrebujete paket MVS v svojem marketingu, da povečate njegov učinek. MVS je nepogrešljiv poslovni pripomoček za podjetnike in zaposlene v marketingu.

Na enem mestu vam nudi vse ideje in tehnike, ki jih dobijo podjetniki in vodje marketinga na osebnih svetovanjih Roberta Roliha. V njem boste odkrili zakladnico novih idej, pa tudi nadgradenj tega, kar že uporabljate. Paket vsebuje:

a) Priročnik (371 strani, trda vezava), ki ga boste hoteli imeti vedno pri sebi, ko enkrat poskusite eno tehniko v njem.

b) CD, na katerem je več kot 40 pripravljenih pisem in scenarijev, ki preverjeno delujejo.

350 strani nabitih s preverjenimi tehnikami za povečanje prodaje

 • Kako doseči, da vas bodo kupci videli kot nekaj posebnega?
 • Kako vzpostaviti nove načine za pridobivanje kupcev?
 • Marketinške tehnike za povečanje moči osebnih predstavitev.
 • Skrivnosti marketinških materialov, ki delujejo.
 • Kako povečati lojalnost kupcev in pogostost njihovih nakupov?
 • Naj kupci vidijo vašo pravo vrednost!
 • Kako do večjega izkoristka denarja, ki ga vlagate v marketing?
 • Večji dobiček brez dodatnega dela.
 • Tehnike, ki jih ne uporablja praktično nobeno podjetje, imajo pa ogromen potencial in vam lahko z minimalnimi vložki povečajo učinek vaših akcij za 10, 30 ali 100%.

Prihranite čas! CD z datotekami, ki jih lahko takoj uporabite.

V paketu boste prejeli še CD, na katerem so že pripravljene datoteke, ki vam bodo v pomoč pri implementaciji idej. Dobili boste primere pisem in pripravljene scenarije za akcije (npr. scenarij za telefonsko zahvalo po nakupu, v kateri prodate še kakšen izdelek in dobite od stranke še naslov njenih znancev, ki bi jih lahko zanimal vaš izdelek ali storitev).

Te dokumente boste s pomočjo natančnih navodil lahko hitro prilagodili svojemu podjetju. To vam bo omogočilo, da prihranite čas pri izvajanju tehnik ali jih v enostavno delegirate drugim osebam v vašem podjetju.

Napotki za hitro implementacijo idej za vašo panogo

V paketu dobite tudi hitre napotke za vašo panogo. To vam omogoča, da prihranite čas, ker se boste lahko takoj ciljno posvetili tistim tehnikam, ki prinašajo največje koristi podjetjem, kot je vaše.

Učinek tega bo praktično enak, kot da bi imeli svojega svetovalca, ki vas vodi po stvareh, ki jih je potrebno uporabiti v podjetju, da bi povečali prodajo. Hitro boste torej videli, katerim stvarem se najprej posvetiti, katere vam lahko prinesejo največ koristi.

Kaj menijo uporabniki avdio programa?

quote_lMVS je res prava zakladnica dobrih idej in kar je najpomembneje, vsebuje tudi konkretne recepte za reševanje mnogih izzivov pri trženju. Sam sem že preizkusil več receptov iz njega in v našem podjetju delujejo.quote_r

Matjaž Gros, Mogenas d.o.o.

quote_lMVS je moj "zvesti pomočnik". Poleg enormne količine idej mi najbolj pomagajo čisto konkretni primeri, ki jih lahko takoj uporabim za svojo specifično situacijo. Poleg tega so primeri tudi na CD-ju, kar moje delo bistveno pospeši. Zelo, zelo uporabno. Priporočam.quote_r

Snežana Kragelj, Kragelj & Kragelj d.o.o.

quote_lMVS mi/nam je pomagal da smo ugotovili kje delamo napake oz. na katere stvari nismo prej niti pomislili. S koristnimi nasveti in predlogi so nam sedaj nekateri problemi hitro rešljivi, predvsem zato, ker vemo kako jih odpravimo oz. se na njih pripravimo. MVS so prebrali tudi moji kolegi iz podjetja in so bili prav vsi nad njim navdušeni. V vsakem primeru se je nakup splačal.quote_r

Mitja Bensa, direktor, Artex d.o.o.

quote_lSedaj v svojem podjetju gledam na marketing povsem z drugačnega zornega kota kot prej. Po uporabi tehnik smo si zastavili drugačno pot do uspeha, ki nam prinaša boljše rezultate pri prodaji in odnosu do kupcev. MVS je zelo konkreten in predvsem uporaben.quote_r

Kete Jernej, direktor Kmečka trgovina Dobravlje

quote_lMVS je poln praktičnih nasvetov in ustreznih primerov, na osnovi katerih lahko vsak zelo hitro pride do izboljšanja stanja predvsem na področju komunikacije. MVS je zame orodje, ki me vodi od definiranja ciljev do identitete organizacije in predstavitve, je vodilo za razvijanje metod komunikacije z odjemalci, predvsem za doseganje boljših rezultatov prodaje.quote_r

Karl Leskovar, direktor, Metalprim IZT d.o.o.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-91411-0-5
Leto izdaje 2005
Vezava CD plošča
Izdal Akademija Panta Rei
Avtor Robert Rolih
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Marketinški vroči stolček
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Marketinški vroči stolček

Cena 206,18 €