V vrečki ni artiklov.

Mars in Venera v navzkrižju

Mars in Venera v navzkrižju Dr. John Gray

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 96 zlatnikov = 0,96 €.
V globinah spoznanja, da naša duša potrebuje ljubezen, se skrivata znanje in moč, da jo najdemo. Občutja, ki še posebej privlačijo moškega, so zaupanje, sprejemanje in spoštovanje. Kadar se je ženska zmožna odpreti tistemu delu sebe, ki je potreben ljubezni, zlahka pritegne moškega. Da bi se razvnela romantična čustva, ženska potrebuje romantično, moški pa telesno bližino ...
-25%
 

Vroča cena: 19,30 €

Prihranek: 6,40 € (25%)

Redna cena: 25,70 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-229-116-7
Leto izdaje 2012
Število strani 263
Dimenzije 14,0 x 23,0
Avtor Dr. John Gray
Vezava Ne
Izdal Gnostica
Kategorija Ljubezen, odnosi

O avtorju

   

Dr. John Gray 


Dr. John Gray je mednarodno uveljavljen strokovnjak s področja komuniciranja in razmerij med spoloma, več kot petnajst let je družinski terapevt, več kot trideset let pa vodi seminarje osebne rasti. Leta 1982 je doktoriral iz psihologije in človekove spolnosti na kolumbijski univerzi Pacific. Razvil je izviren način razumevanja, spoštovanja in upoštevanja razlik med moškim in žensko. 
Svoje znanje posreduje ljudem tudi prek kolumen različnih časnikov in revij ter prek javnih nastopov, tudi na različnih radijskih in televizijskih postajah. Ocenjujejo, da njegovo pisanje doseže več kot trideset milijonov bralcev v severni in južni Ameriki, južnem Pacifiku ter v Veliki Britaniji in Koreji.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).