V vrečki ni artiklov.

Martin Korošec

Martin Korošec je strokovnjak za (digitalni) marketing s katerim se profesionalno ukvarja že dve desetletji. Prešel je skozi faze kreativne agencije, agencije za zakup medijskega prostora in časa, agencije za odnose z javnostmi. Vodil je oddelke za marketing in prodajo v hotelu, casinoju in banki.

Martin Korošec

Zadnjih 13 let Martin Korošec uspešno vodi svojo marketinško agencijo Rdeča Oranža, v sklopu katere je pripravil in z ekipo izvedel uspešne marketinške kampanje za preko 100 top podjetij iz Slovenije in okoliških držav.

Martin Korošec se od leta 2008 osredotoča na spletni, oziroma kasneje digitalni marketing. Obenem izdaja strokovne knjige o marketingu. Martin Korošec je avtor prve knjige, ki obravnava pojem, ki ga danes poznamo pod pojmom influencerji (Moč zvezde v marketingu). Martin Korošec je prvi v Sloveniji napisal knjigo o poslovni rabi Facebooka, ki je izšla v večih natisih (Facebook – vaši kupci so že tam). V letu 2017 je napisal še Priročnik za učinkovite Facebook objave. Izkupiček v celoti podarja v dobrodelne namene.

Njegovih seminarjev o marketingu se je udeležilo že več tisoč podjetnic in podjetnikov. Martin Korošec sodeluje s priznanimi podjetniki kot so: Iza Sia Login, dr. Aleksander Šinigoj, mag. Robert Rolih, mag. Nastja Mulej, Dani Polajnar, Tomaž Ham … in svetuje podjetjem v preko 50 panogah.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani