Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Maske moškosti

Na zalogi
SKU
9789617033571
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

Ni preprosto, ampak če hočete ljubiti, biti ljubljeni in čudovito živeti, je to odisejada odkrivanja samega sebe, na katero se morajo odpraviti vsi sodobni moški.

Dodaj na seznam želja

Maske

Lewis Howes je odraščal kot športnik. Bil je najboljši ameriški športnik v dveh športih, v srednji šoli se je ukvarjal s skoraj vsemi športi, pozneje pa je postal poklicni igralec nogometa. Nato je svojo tekmovalno naravo iz športa prenesel v posel in postal je uspešen bolj kot v najbolj drznih sanjah. Ampak njegova identiteta je bila v celoti zgrajena na zmotnih prepričanjih o tem, kaj je »moškost«: na nevarnih, napačnih predstavah, ki jih je pridobil pri soigralcih in trenerjih v slačilnicah ter iz stereotipov v medijih. Kot številni moški je odraščal jezen in razočaran, ves čas se je pehal za nečim, kar ni nikoli zadostovalo.

V Maskah moškosti Howes razgalja skrajno praznino materialne maske, moškega, ki se peha predvsem za bogastvom; razgalja pritajeno ranljivost, ki se skriva za masko šaljivca in stoično masko moških, ki nikoli ne pokažejo pravih čustev; razgalja uničevalnost maske nepremagljivosti in maske agresivnosti, ki ju nosijo moški, ki noro tvegajo oz. se ne znajo nikoli izogniti prepiru. Uči moške, kako se prebiti skozi stene, ki jih ovirajo, in kaže ženskam, kako lahko bolje razumejo moške v svojem življenju. Ni preprosto, ampak če hočete ljubiti, biti ljubljeni in čudovito živeti, je to odisejada odkrivanja samega sebe, na katero se morajo odpraviti vsi sodobni moški.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033571
Leto izdaje 2018
Število strani 229
Dimenzije 22,0 x 14,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Lewis Howes
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Maske moškosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Maske moškosti

Cena 25,00 €