Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

McDougallov načrt

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-9092-24-8
Dodaj v primerjavo
Cena 24,80 €

Ali smo vsak dan bolj bolni, debeli, nesrečni? Ali nam prehranska industrija pere možgane? Ali medicina ignorira vpliv hrane na zdravje? Ali nam vlada daje napačne usmeritve glede prave hrane? Da je odgovor na vsa zgornja vprašanja! Obstaja načrt, kako vse to spremeniti v svojo korist in to je McDougallov načrt. 

Dodaj na seznam želja

Zdravje

Ogromne količine denarja, znanja in časa trošimo za zdravljenje, a bolj se zdravimo, bolj smo bolni. Naša bolezen in zdravljenje je vir velikanskih dobičkov. 

Strahotno se nam maščuje, ker namesto za zdravje skrbimo za bolezen, ker namesto za trajno in dokončno ozdravitev skrbimo za zdravljenje. 

Usodno se nam maščuje, ker smo skrb za prehrano in zdrav slog življenja, ki več kot v 90. odstotkih odloča o zdravju, psihofizični sposobnosti, uspehu in sreči, prepustili prehranski in drugim industrijam.

Neusmiljeno se nam maščuje slepo verovanje v pamet in vsemogočnost sodobne medicine ter zaupanje v sporočila farmacevtske in prehranske industrije, namesto da bi se sami naučili, kaj nam koristi.

Skrb za lastno zdravje je naravna, preprosta in učinkovita. Vsak med nami ima mogočno sredstvo za ohranjanje odličnega zdravja in tudi za ozdravitev - hrano.

V knjigi McDougallov načrt lahko preberete izkušnje in nasvete enega najuglednejših zdravnikov sodobnega časa. Z njegovim načrtom bo tudi vaša naloga, da si ustvarite odlično zdravje, hitro uresničljiva.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9092-24-8
Leto izdaje 2011
Število strani 331
Dimenzije 16,5 x 23,0
Izdal Sitis
Avtor John A. McDougall, Mary Ann McDougall
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:McDougallov načrt
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

McDougallov načrt

Cena 24,80 €