V vrečki ni artiklov.
Med šamani v Sibiriji
Poleti, leta 2004 je Marjan Ogorevc doživel enkratno, neponovljivo izkušnjo. Tri tedne je prebil med sibirskimi šamani. To doživetje in spoznanja sedaj zelo intimno deli z nami v tej posebni knjigi. Z Marjanom bomo odpotovali v odmaknjeni svet tuvanskih šamanov. Njegova prvinska energija, pristnost in neposrednost nas bodo očarale in prebudile. Na njegov lahkoten in odkrit način nam pripoveduje o neskončni pokrajini, težkem življenju ljudi, njihovi navezanosti in odvisnosti od narave. Ravno tako vmes doživljamo Marjanov osebni, duhovni proces zaznavanja in sprejemanja tega sveta. Šamani že tisočletja igrajo pomembno vlogo pri preživetju in ohranjanju družbe. Ta družbena vloga je njihovo poslanstvo, ki se mu v celoti posvečajo. Znanje, ki ga ohranjajo in hkrati pridobivajo skozi mnoga življenja, njihova povezanost z duhovi, ki jih obkrožajo, njihova lastna potovanja iz sveta, v katerem živijo v svet duhov in nazaj, darovanja, zdravilske in prerokovalske sposobnosti jih postavljajo na mesto, ki ga ne morejo zavrniti. Njihova poklicanost je hkrati njihova stigma. Od njih se lahko učimo, ponovno spoznamo pozabljeno in pomagamo ohranjati ravnovesje v nas samih in v svetu v katerem živimo. Ob branju te knjige boste močno začutili Sibirijo, šamane in Marjana Ogorevca.
978-961-245-313-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/sielimport/0f26dcd5bccbf134aebfe21c839fe3fb.jpg 978-961-245-313-8
20 EUR 2021-10-25 Zaloga: Na zalogi

Med šamani v Sibiriji

Med šamani v Sibiriji Marjan Ogorevc

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 100 zlatnikov = 1,00 €.
Poleti, leta 2004 je Marjan Ogorevc doživel enkratno, neponovljivo izkušnjo. Tri tedne je prebil med sibirskimi šamani. To doživetje in spoznanja sedaj zelo intimno deli z nami v tej posebni knjigi. Z Marjanom bomo odpotovali v odmaknjeni svet tuvanskih šamanov. Njegova prvinska energija, pristnost in neposrednost nas bodo očarale in prebudile. Na njegov lahkoten in odkrit način nam pripoveduje o neskončni pokrajini, težkem življenju ljudi, njihovi navezanosti in odvisnosti od narave. Ravno tako vmes doživljamo Marjanov osebni, duhovni proces zaznavanja in sprejemanja tega sveta. ...
Cena: 20,00 €

Podrobnosti artikla Med šamani v Sibiriji

ISBN 978-961-245-313-8
Leto izdaje 2007
Število strani 171
Dimenzije 16,2 x 23,5
Vezava Ne
Izdal Marjan Ogorevc
Avtor Marjan Ogorevc

O avtorju Med šamani v Sibiriji

Marjan Ogorevc

Marjan Ogorevc

Slovenski bioenergetik in športni trener Marjan Ogorevc smisel življenja vidi v razvoju človekove zavesti. Približa nam idejo naravnega bivanja in odpira vprašanja današnje družbe, ki je na preizkušnji. Čeprav človeška evolucija poteka spontano, se zdi, da je kljub tehnološkemu napredku začela nazadovati. Prav Marjanove delavnice samozdravljenja, povezovanje z zdravniki uradne medicine in uspešna sodelovanja z vrhunskimi športniki pričajo o tem, da je možno spremeniti civilizacijske vzorce in, da imamo v sebi moč, ki zdravi in nam bogati življenje.

Več o Marjan Ogorevc

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Med šamani v Sibiriji

Oglejte si tudi